RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


'BINTANG MENCARI BINTANG' KEMBALI DENGAN LAWAK LEBIH HANGAT

Posted: 12 Mar 2014 08:57 PM PDTProgram realiti 'Bintang Mencari Bintang' (BMB) kembali semula dengan kewibawaan barisan sifu terkenal tanah air bagi menggilap bakat berpotensi, bukan hanya setakat berlawak, malah menyanyi.

Dalam musim kedua ini, peminat bakal menyaksikan persaingan sengit antara anak didik yang dibimbing oleh sifu-sifu yang mempunyai portfolio tinggi dalam bidang ini. Enam sifu yang memegang tanggungjawab besar dalam mencorak haluan anak didik musim ini adalah Afdlin Shauki, Harun Salim Bachik, Faizal Ismail (FBI), Saiful Apek, Adlin Aman Ramli dan Ebby Yus.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

VIDEO - NORA DANISH NAFI SAMBUT HARI LAHIR DI KELAB HARAM

Posted: 12 Mar 2014 08:36 PM PDT"Saya tidak pernah berselindung malah, apa jua aktiviti termasuk sambutan hari jadi saya yang ke-32 pada 7 Mac lalu juga, saya ada muat naik di laman sosial Instagram saya.

"Gambar-gambar yang dimuat naik itu pun jelas menunjukkan saya menyambut hari jadi di sebuah restoran sebab ada meja makan dan setiap meja makan juga tertera kad nama para jemputan.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

NEELOFA BELAJAR KICKBOXING - DON'T PLAY PLAY OK...

Posted: 12 Mar 2014 06:20 PM PDT


Awas... Neelofa kini sudah mula mempelajari seni mempertahankan diri kickboxing untuk menjaga keselamatan dan mempertahan diri. Jadi lepas ni, jangan ada lelaki yang gatal nak pegang-pegang Neelofa, silap hari bulan kaki naik ke muka. Heh!

"I recommend cardio kickboxing workouts to all. Ladies, try it and you will like the feel of being strong and powerful.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR - SAMBUTAN HARI LAHIR ROZITA CHE WAN YANG KE 41

Posted: 12 Mar 2014 05:02 PM PDTLagi gambar sambutan hari lahir Rozita Che Wan atau Che Ta yang ke 41 baru-baru ini. Selain meraikannya di Krabi, Thailand bersama suami, ia juga diraikan di Restoran Intai-Intai, Ampang, Kuala Lumpur oleh keluarga dan teman rapat.

Artikel terdahulu:

Dan hadiah paling istimewa Che Ta kali ini pastinya berita kehamilannya bersama Zain Saidin. Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories