RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


15 GAMBAR - RAGAM HAFIZ HAMIDUN DI TANAH SUCI MEKAH

Posted: 24 Mar 2014 07:34 PM PDT"Kepada Media, TV, radio Malaysia, mohon tunda segala hiburan," demikian kata Hafiz Hamidun bagi menghormati keluarga penumpang MH370 yang hilang.

Untuk makluman, Hafiz kini berada di Tanah Suci Mekah bagi mengerjakan umrah sambil melawat tempat bersejarah Islam. Di sana juga, dia sempat bertemu rakan-rakan seangkatan yang lain seperti AlFadhil Ustaz Sallehhuddin Nasir untuk bertukar pendapat.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

MAJLIS SAMBUT MENANTU - SHARIFAH ALEYA DIRAI MASYARAKAT BAJAU

Posted: 24 Mar 2014 06:16 PM PDTSelepas majlis akad nikah yang diadakan serba sederhana di Sri Damansara, majlis resepsi sebelah pengantin lelaki pula telah dilangsungkan di kampung halaman Muhammad Azam Abdullah (Miko) di Sabah baru-baru ini.

Di dalam majlis itu, Sharifah Aleya Syed Zainal Rashid Al Yahya telah di sambut dan diraikan dalam majlis 'sambut menantu' mengikut adat tradisi masyarakat Bajau.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

10 GAMBAR - DIDIE ALIAS & FAMILY 'MERAYAU' DI PULAU REDANG

Posted: 24 Mar 2014 01:46 PM PDTGambar terkini Didie Alias yang kini hamil enam bulan sambil menunjukkan baby bumpnya yang besar. Untuk info, Didie dan keluarga sekarang sedang bercuti di Pulau Redang, Terengganu.

"Holiday mood wit beloved family. Tak sabar nak swim ni," ujar Didie berseloroh.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories