RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


MISTERI PENYAKIT ANAK - LINDA RAFAR MASIH BUNTU

Posted: 01 Apr 2014 12:24 AM PDT"Saya sebagai ibu sendiri tertanya-tanya apakah punca sebenar keadaannya? Setakat ini saya tidak boleh berkongsi maklumat mengenai keadaan anak saya kerana doktor sedang membuat pemeriksaan lanjut bagi mencari punca penyakitnya itu.

"Dia kini masih ditahan di hospital dan saya berharap dia akan kembali sihat seperti sedia kala," kata Linda Rafar mengenai penyakit anak keduanya iaitu Rezaiman Keiflin, 12, yang kini terlantar di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM), Cheras.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

JUE AZIZ NIKAH JEJAKA INDONESIA SENYAP-SENYAP?

Posted: 31 Mar 2014 12:46 PM PDTJika sebelum ini Jue Aziz pernah digosipkan telah berkahwin dengan seorang jejaka Turki dan didakwa mempunyai seorang bayi lelaki yang kemudian diakui sebagai anak angkat, terbaru gosipnya lebih hangat lagi.

Ada sumber yang mengatakan Jue Aziz telah bernikah secara senyap dengan seorang jejaka dari Indonesia. Mereka didakwa melangsungkan pernikahan sekitar awal Mac lalu dengan seorang pemuzik bernama Bayu Daniels di Indonesia... dan ada yang mengatakan di Pulau Pinang.

Jika benar, tahnish diucapkan.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories