RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GAMBAR - MAJLIS TAHNIK ANAK SULUNG ASHRAF MUSLIM

Posted: 13 Apr 2014 06:08 PM PDTGambar Majlis Tahnik anak sulung Ashraf Muslim yang diadakan kelmarin. Majlis tersebut adalah sempena kelahiran bayi perempuannya itu pada 5 April lalu yang diberi nama Sarah Ashraf Mohd Ashraf.

"Alhamdulillah.. Semalam malam yang bermakna bagi puteri sulungku SARAH ASHRAF BT MOHD ASHRAF selepas di tahnikkan oleh saudara Habib Ali Zainal Abidin di Masjid Muaz, Setiawangsa selepas majlis taklim malam semalam.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

RUJUK SEMULA DENGAN EMRAN - ERRA FAZIRA TAWAR HATI..?

Posted: 13 Apr 2014 02:40 PM PDTSemalam, hampir dua juta pelawat kami mendoakan agar Erra Fazira dan Engku Emran Engku Zainal Abidin dapat rujuk atau bersatu semula. Semuanya gara-gara ayat 'masih ada rindu' yang diluahkan oleh bekas suaminya melalui laman sosial berbunyi "Im not ashamed to show that i stil hv strong n steep feelings fr SA."

Artikel terdahulu:

Tambah menarik apabila Emran dan anaknya Aleesya turut mencipta hashtag #prayformomandayah yang diabadikan di baju T. Malah Emran turut bertanya pada anaknya apakah Aleesya mahu membantunya memenangi semula ibu ... jawab anaknya YA!.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories