RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


6 GAMBAR - HARI LAHIR PERTAMA PUTERA RAYFAL RAMLI

Posted: 14 Apr 2014 06:36 PM PDTHari ini, adalah hari lahir yang pertama Putera Rayfal Ramli, anak Fasha Sandha dan Jejai. Tapi mungkin tahun depan, Rayfal akan menyambut hari lahir bersama adiknya pula kerana Fasha dikatakan sedang hamil anak kedua.

"My dearest rayfal, Today at 921AM you will turn one. Exactly a year ago i held you for the very first time, its a feeling that i will never forget, a feeling that is so unbelievable that i could not even start to describe.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BERHIBUR DI PESTA SONGKRAN - ANA DAHLIA & UBAI 'HAPPY' DI BANGKOK

Posted: 14 Apr 2014 06:08 PM PDTJika bekas suaminya kini sudah ada pengganti, Ana Dahlia juga tidak ketinggalan mempunyai pengganti dan dikatakan bakal berkahwin tidak lama lagi. Jejaka tersebut bukan sahaja tampan, malah rajin juga bina badan macam Chef Riz. Heh.

Terkini, Ana dan jejaka yang dikenali sebagai Ubai Zulkiflee itu sempat bercuti bersama ke Bangkok, Thailand. Lebih menarik, mereka kelihatan amat happy sempena sambutan festival Songkran yang diadakan setiap 13–15 April di sana.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ANAK ANGKAT GANTI HAMIL – AYU DAMIT

Posted: 14 Apr 2014 03:23 PM PDTDisebabkan terlalu sibuk dengan karier seni dan perniagaan pertanian, Ayu Damit akhirnya mengambil keputusan untuk tidak hamil lagi. Semua itu dilakukan bagi memberi fokus sepenuhnya agar ia tidak mengganggu kerjayanya yang sedang meningkat naik.

"Saya baru sahaja mengambil anak angkat pada awal tahun ini ketika dia baru lahir. Tapi saya sudah menghantarnya ke kampung saya di Sabah untuk dijaga oleh mak saya sementara dia masih kecil.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories