RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


VIDEO - SUARA ENGKU ALEESYA SEMERDU ERRA FAZIRA

Posted: 15 Apr 2014 09:04 PM PDTWaahhh... merdu juga suara Engku Aleesya menyanyikan lagu happy birthday untuk Umie Intan (rakan baik Erra), macam suara ibunya!

Yalah... ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi ye tak? Jom dengar!Videonya selepas ini:


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KES KELAKAR - BILA SUAMI DIDIE ALIAS MENGIDAM

Posted: 15 Apr 2014 08:29 PM PDTTerbalik!

Itulah yang dapat disimpulkan mengenai kehamilan Didie Alias yang kini sudah masuk bulan ke enam. Bukan dia yang mengidam… tetapi suaminya pula yang mengidam dan turut mengalami alahan bagaikan sedang hamil layaknya.

"Selain muntah-muntah dan loya, suami saya turut mengalami sakit pinggang selain mengidam pelbagai makanan seperti mana berlaku kepada kebanyakan wanita hamil yang lain.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

NIKAH HUJUNG TAHUN INI – YUS JAMBU PILIH MODEL

Posted: 15 Apr 2014 03:15 PM PDTTuah ayam Nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu. Demikianlah halnya dengan Yus Jambu, 38, yang awalnya tiada siapa yang memandang apabila hidup serba kekurangan.

Namun nasib Yus atau lebih mesra dengan panggilan Pak Yus akhirnya berubah apabila dia menyertai Raja Lawak. Populariti Yus yang awalnya sedikit sejuk kemudian menjadi hangat di Astro apabila dia sering mendapat jemputan dan sekaligus menyertai Maharaja Lawak Mega.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories