RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


TAK BERTUDUNG TAK SEMESTI MASUK NERAKA – RAJA AZMI

Posted: 16 Apr 2014 10:34 PM PDTGara-gara luahan Raja Azmi mengenai permakaian tudung menerusi sebuah program TV tempatan, ramai pihak yang marah dengan penerbit filem itu. Dakwa mereka, Raja Azmi seolah tidak peka dengan sensitiviti umat Islam.

Mungkin terasa hati dengan pelbagai kecaman tersebut, Raja Azmi tampil semula menjelaskan mengenai permakaian tudung yang menjadi isu hangat itu.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BMB2 LEBIH BAIK DARIPADA RAJA LAWAK?

Posted: 16 Apr 2014 10:14 PM PDTPada yang menonton konsert pengenalan Bintang Mencari Bintang 2 (BMB2) yang disiarkan oleh TV3 Jumaat lalu, pasti mereka setuju bahawa lawak dan mutu vokal peserta adalah lebih baik berbanding Raja Lawak.

Malah pada malam konsert pengenalan pertama itu, Kumpulan EHAH, OOOOO, TOKAN, LAMPU, JEBAT dan SUMBU yang membuat sketsa komedi tema bebas selama 3 minit dilihat lebih bertenaga dan mempunyai bahan lawak menghiburkan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AWAL 2015 'SAH' PERKAHWINAN ZIZAN & EMMA

Posted: 16 Apr 2014 06:55 PM PDTJika sebelum ini Emma Maembong dikatakan memaksa Zizan Razak meluahkan ucapan cinta (Saya sayang Emma) melalui video yang melucukan, terbaru Zizan akhirnya mengakui bakal berkahwin dengan Emma pada Januari 2015.

"Kami mula serius atau dalam erti kata lain 'declare' sebagai kekasih pada 24 Februari 2013. Itu pun selepas dia menyertai Wire Fame Entertainment.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU VIDEO CERAMAH - WARDINA TIADA NIAT AIBKAN USTAZ DON

Posted: 16 Apr 2014 03:20 PM PDTJika semalam ada blog dan laman berita yang tersalah tafsir dan 'mensensasikan' kata-kata Wardina Safiyyah dengan menggunakan tajuk 'kecam', terkini Wardina menafikan mempunyai niat mengaibkan Ustaz Don Daniyal.

Untuk info, semuanya bermula apabila Wardina berkongsi video ceramah agama yang dikatakan mengandungi hadis-hadis palsu yang disampaikan penceramah itu.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories