RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


5 GAMBAR - 'JUMPSUIT' MERAH RABECCA YANG SUPER HOT..!!

Posted: 21 Apr 2014 08:40 PM PDTJika sebelum ini, Rabecca yang sudah berhijrah (berhijab) menarik perhatian ramai apabila dia menerima wang syiling 1 sen dan note RM1 di atas kemenangan samannya terhadap Erma Fatima. Namun terkini, dia membuat kita semua terkejut lagi.

Pemakaian baju 'jumpsuit' ketat berwarna merahnya ketika dia menghadiri majlis hari jadi rakan di hotel terkemuka telah menimbulkan kritikan panas. Dakwa segelintir pihak, baju tersebut amat tidak sesuai dengan imej bertudungnya kerana menampakkan lekuk tubuh.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

16 GAMBAR - ZAREMA & AIDIL BERBULAN MADU DI KRABI THAILAND

Posted: 21 Apr 2014 06:30 PM PDTNampaknya, ramai juga artis kita yang gemar melancong di Krabi, Thailand. Tidak ketinggalan ialah pasangan yang baru berkahwin iaitu Aidil Zafuan dan Zarema Zainal yang memilih Krabi sebagai lokasi bulan madu mereka.

Mungkin keindahan Krabi membuat mereka rasa romantik kerana di sana terdapat permandangan yang indah. Disamping itu, mereka juga boleh menyelam skuba dan menyaksikan pertandingan Muay Thai yang popular di sana.

Jom tengok!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR & GOSIP - KEKASIH BARU IQRAM DINZLY?

Posted: 21 Apr 2014 02:58 PM PDTKami mendapat gambar-gambar ini melalui email yang dikirimkan oleh seorang peminat Iqram Dinzly. Menurut pengirim, Iqram dilihatnya makin dilamun cinta dengan kekasih baru tersebut yang mempunyai darah keturunan seni.

"Haaiii... Saya dan kawan-kawan dapat bau yang iqram dinzly makin dilamun cinta dengan kekasih barunya sehingga Soo Wincci sendiri pernah berjumpa dengan gadis itu.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

FIZZ FAIRUZ & ALMY NADIA NIKAH AWAL

Posted: 21 Apr 2014 02:21 PM PDTPasti ramai yang sedia maklum bahawa majlis pernikahan antara Fizz Fairuz dan Almy Nadia telah dicanangkan pada 30 Mei 2014. Namun ia sebenarnya akan berlangsung lebih awal daripada tarikh tersebut iaitu 26 April ini (lima hari lagi).

Mereka dilaporkan akan bernikah pada Sabtu di Masjid Balik Pulau, Pulau Pinang, selepas solat Asar. Maklumat ini telah disahkan sendiri oleh Almy Nadia yang menambah bahawa persiapan untuk majlisnya itu sudah hampir selesai.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories