RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


19 GAMBAR - SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK LINDA RAFAR

Posted: 01 May 2014 11:16 PM PDTGambar-gambar majlis sambutan hari lahir anak Linda Rafar iaitu Syed Rezaqib dan Syed Rezariq semalam (1 Mei 2014). Majlis tersebut telah diadakan secara sederhana oleh mereka sekeluarga di Mini Putt Citta Mall, Ara Damansara, Petaling, Selangor.

Untuk info, gambar menarik ini telah dirakamkan oleh jurugambar rasmi mereka iaitu ChozenPhotowork. Manakala kek pula disediakan oleh Elynn Nordin dan Candy Buffet hasil olahan MYEvent4U.

Selamat hari lahir diucapkan buat Rezaqib dan Rezariq!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BIRTHDAY KE 60 - DATUK YUSOF HASLAM MASIH LAGI 'HANDSOME'

Posted: 01 May 2014 10:41 PM PDTMeskipun sudah menganjak ke usia 60 tahun, namun nampaknya Datuk Yusof Haslam masih lagi segak, bergaya dan 'handsome'. Heh.

Yusof atau nama sebenarnya Mohd Yusof bin Md. Haslam Khan yang lahir pada 24 April 1954 baru-baru ini telah menyambut hari lahirnya itu secara kecil-kecilan bersama keluarga terdekat.

Tahniah datuk!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SETELAH BEBERAPA KALI TANGGUH - MISHA OMAR AKHIRNYA SAH ISTERI FIROS

Posted: 01 May 2014 10:10 PM PDTTahniah buat Misha Omar kerana telah bergelar isteri kepada Firos Ezzwan dengan sekali lafaz pada hari ini kira-kira jam 9.30 pagi bertempat di Hotel Renaissance, Kota Bharu, Kelantan.

Mereka dinikahkan oleh Ustaz Haji Ahmad Khamil dengan berwalikan abang Misha iaitu Mohd. Rose Omar.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ANGGAP LAWAK BODOH - JULIA ZIEGLER NAFI MABUK DI AUSTRALIA

Posted: 01 May 2014 05:20 PM PDTKalau anda masih ingat, beberapa hari lalu media heboh menyiarkan gosip yang mendakwa seorang pelakon wanita berdarah kacukan mabuk teruk di Sydney, Australia. Tambah mereka, bukan setakat mabuk, malah aktres tersebut juga berperangai kurang sopan dan menjerit-jerit di tengah jalanraya.

Artikel terdahulu:

Teka punya teka, akhirnya Julia Ziegler yang terkena tempiasnya kerana dia baru sahaja terbang ke Sydney, Australia untuk menjalani satu penggambaran drama. Selain itu, dia juga berdarah kacukan.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SAKIT BARAH - KARTINA DAHARI KEMBALI KE RAHMATULLAH

Posted: 01 May 2014 03:09 PM PDTSiapa sangka Konsert Sayang Di Sayang terbitan Esplanade Teater Di Pesisiran sempena Pesta Raya 2013 merupakan persembahan terakhir penyanyi veteran Kartina Dahari. Beliau telah meninggal dunia pada petang Rabu di Braddel, Singapura.

Ketika hayatnya, Allahyarhamah merupakan biduanita Melayu era 1960-an hingga 1980-an dan pejuang lagu-lagu keroncong.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories