RSS

Nuffnang

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater

sumber :-

Sensasi Selebriti | Berita Hiburan, Gossip Artis, Gambar Selebriti Terbaru, Filem, Muzik, Video & Teater


Lebih 900 Peniaga Dah Mendaftar di Mega Bazaar 2014

Posted: 20 May 2014 11:10 PM PDT

30 hari lagi? Tinggal 100 booth saja?

Pejam celik, pejam celik dah tinggal sebulan saja lagi untuk kita sama-sama memeriahkan bazaar terbesar di Malaysia, Mega Bazaar 2014 anjuran syarikat Eh Eh Bazaar Sdn Bhd.

Siapa sangka, sudah lebih 900 orang mendaftar sebagai vendor pada 21 dan 22 Jun ini bertempat di MAEPS Serdang. Awalnya macam tidak percaya, tapi itulah hakikatnya apabila kesemua peniaga online berebut-rebut mendapatkan ruang niaga di Mega Bazaar 2014 ini.

Menurut Pengarah Urusan Eh Eh Bazaar Sdn Bhd, Puan Iffah Zaimi, pihak penganjur sendiri tidak percaya dengan sambutan yang diterima.

"Tinggal lagi 100 saja gerai yang masih kosong dan belum ditempah lagi. Dalam masa seminggu selepas Sidang Media Mega Bazaar 2014, lebih 500 booth kami sudah ditempah. Ini kerana harga yang kami tawarkan begitu berbaloi untuk dua hari berniaga."

Menariknya, Mega Bazaar 2014 berbeza daripada kebanyakan bazaar lain kerana ia adalah paling besar dan bakal direkodkan dalam sejarah penganjurannya sendiri.

Malah lebih 50 selebriti terkenal seperti Neelofa, Hanez Suraya, Yana Samsudin, Adira, Afdlin Shauki, Amer Forteen dan ramai lagi akan turut memeriahkan Mega Bazaar 2014 ini dengan membuka gerai masing-masing.

Kenapa tunggu lagi? Kepada anda yang begitu aktif berniaga secara online di laman sosial Instagram dan Facebook umapamanya, ini adalah peluang keemasan untuk kita berniaga secara offline.

Jangan tunggu lagi. Dapatkan gerai anda sekarang dengan menghubungi +60 12 292 0131. Jumpa anda di sana!

Komen via Facebook

Komen

Hafiz Suip & Adira Buat Persembahan di Konsert Kilauan Emas

Posted: 20 May 2014 07:57 PM PDT

Konsert minggu keempat yang bertemakan Retro & Pop Yeh Yeh pada minggu lalu menyaksikan dua penyingkiran telah diumumkan. JOI atau nama sebenar Jokepli Bin Hamdi, 50 tahun yang berasal dari Kuching, Sarawak serta MAYA atau nama sebenarnya Muhaiyah Harun, 55 tahun berasal dari Negeri Sembilan merupakan dua peserta yang telah diumumkan tersingkir pada minggu lalu. Nasib masih menyebelahi peserta otai SILVA kerana terselamat walaupun namanya diumumkan berada di kedudukan tangga tiga terbawah.

Pada jam 9 malam ini, akan berlangsung Konsert Kilauan Emas Musim 4 SEPARUH AKHIR di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil dengan bertemakan Permintaan Radio & Duet, pastinya satu saingan sengit bakal dipamerkan.

Hafiz Suip

Budiey dikhabarkan ramai penghibur yang akan buat persembahan yang cukup untuk malam ini. Antaranya, Hafiz & Adira, Nubhan & Siti Nordiana, Hail Amir & Uji Rashid, Yantzen, Mus May dan Oney.

Siapakah di antara Ben, Nas, Zain, Nordin, Arip, Silva, Aziana dan Raida yang bakal memikat hati juri tetap iaitu Dato' Haji Ramli MS, Ziana Zain & Dato' Hattan?

Bagaimana pula dengan nasib 8 otai yang masih kekal pada minggu ini. Jangan lupa tonton!

Hafiz Suip

Komen via Facebook

Komen

', enableHover: false, enableTracking: true, buttons: { twitter: {via: 'Budiey'}}, click: function(api, options){ api.simulateClick(); api.openPopup('twitter'); } }); jQuery('#facebook').sharrre({ share: { facebook: true }, template: '

{total}

', enableHover: false, enableTracking: true, click: function(api, options){ api.simulateClick(); api.openPopup('facebook'); } }); jQuery('#googleplus').sharrre({ share: { googlePlus: true }, template: '

{total}

', enableHover: false, enableTracking: true, urlCurl: 'http://www.budiey.com/wp-content/themes/typegrid11/js/sharrre.php', click: function(api, options){ api.simulateClick(); api.openPopup('googlePlus'); } }); });

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories