RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


ANAK KETIGA - LISDAWATI SELAMAT LAHIRKAN BAYI LELAKI

Posted: 15 Jun 2014 09:52 PM PDTDalam keriuhan peminat bolasepak menyaksikan siaran langsung Piala Dunia, rupanya Sabtu lalu Lisdawati iaitu isteri kepada Fauzi Nawawi telah selamat melahirkan anak ketiga mereka.

Waahhh... bertambah murahlah rezeki mereka nanti. Maklumlah anakpun dah ramai (tiga orang)!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AWAL ASHAARI BENGANG BILA 'HATERS' KOMEN BABY LAHIR JADI SUNDAL

Posted: 15 Jun 2014 05:33 PM PDTTiada kata-kata yang mampu diungkapkan oleh Awal Ashaari apabila hatinya terguris gara-gara 'mulut longkang' seorang 'haters' yang mengutuk isterinya Scha Alyahya di laman sosial.

Semuanya berpunca apabila 'haters' yang merupakan seorang wanita menggunakan nama 'Sagawa' itu mengeluarkan komen negatif mengenai majlis surprise baby shower pasangan itu baru-baru ini dengan kata-kata kesat: "ngade je keje Scha. Nanti anak keluar (lahir) jadi sundal."

Majlis surprise baby shower Awal & Scha baru-baru ini


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AKSI 'HOT' NABILA HUDA DI KOTA LONDON BERSAMA 'KEKASIH'?

Posted: 15 Jun 2014 04:40 PM PDTAksi Nabila Huda bercuti di kota London bersama 'kekasih' barunya. Namun tidak dapat dipastikan sama ada jejaka tersebut seorang pemain bolasepak yang pernah digosipkan dengannya sebelum ini atau jejaka lain.

Apa yang menarik, mereka kelihatan tidak segan silu berpegang tangan di sana. Malah Nabila juga nampak 'hot' mengenakan pakaian yang pastinya menawan dan mencairkan hati lelaki. Ahak!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories