RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


KEKASIH BERTATO MASUK ISLAM - TASHA SHILLA NIKAH 2015

Posted: 20 Jun 2014 05:43 AM PDTKekasih bertato Tasha Shilla, 27, iaitu Han Chen Wong, 24, yang aktif dalam sukan Muay Thai sudah bersedia memeluk Islam. Hal ini diluahkan sendiri oleh Tasha dan mereka merancang untuk bernikah pada 2015.

"Han meluahkan keinginan itu bukan kerana mahu memiliki saya, tetapi cinta dia terhadap Islam sudah lama tersemat.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AIDIL ZAFUAN NASIHAT BEKAS ISTERI JANGAN ASYIK CARI SALAH

Posted: 19 Jun 2014 09:28 PM PDTJanganlah asyik cari salah sehingga memburukkan isterinya Zarema Zainal dengan dakwaan menjadi punca dia tidak menjenguk dua orang anaknya sejak mendirikan rumah tangga. Demikian nasihat Aidil Zafuan buat bekas isteri Rita Rudaini yang didakwanya asyik memburukkan dirinya.

"Sebagai seorang suami, saya perlu mempertahankan isteri saya daripada tuduhan-tuduhan yang dilemparkan Rita kepada pihak media.

"Dengan penjelasan ini, diharap ia sedikit sebanyak dapat membersihkan nama baik saya dan isteri yang selama ini sering dikecam masyarakat," ujar Aidil kepada media.

Jom kita ikuti penjelasan Aidil itu:<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

INFO - KRU LANCAR KARTUN STUDIOS

Posted: 19 Jun 2014 05:28 PM PDTDengan objektif memperluaskan pasaran diperingkat domestik dan antarabangsa khususnya penerbitan produk-produk animasi 2D dan 3D bagi kanak-kanak; Kumpulan Syarikat KRU mengumumkan penubuhan Kartun Studios Sdn Bhd, anak syarikat ke sebelasnya yang dilancarkan oleh YB Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek, Menteri Komunikasi & Multimedia Malaysia baru-baru ini.

"Untuk mencapai status negara ekonomi berpendapatan tinggi, pembangunan berterusan dan bersepadu sektor Komunikasi, Kandungan dan Infrastruktur adalah amat penting. Oleh yang demikian pelbagai inisiatif telah dilaksanakan oleh Kerajaan termasuk rebat penerbitan 30 peratus yang ditawarkan oleh FINAS bagi menggalakkan pelaburan penerbitan kandungan tempatan dan antarabangsa, penyediaan jalur lebar berkelajuan tinggi, penyediaan rangkaian televisyen digital menjelang 2015 dan pelbagai insiatif yang lain.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR - ENGKU ALEESYA VS ERRA FAZIRA

Posted: 19 Jun 2014 04:45 PM PDTBiasanya, kita sering mendengar pepatah 'bapa borek anak rintik'.

Namun bagi Erra Fazira dan anaknya Engku Aleesya, pepatah yang sesuai buat mereka berdua ialah 'ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi?'. Ini kerana, Aleesya dilihat makin pandai bergaya apabila gambarnya dirakam berbanding ibunya yang banyak pengalaman.

Cayalah Aleesya..!!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories