RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


11 GAMBAR - MAJLIS RESEPSI WAN ZACK HAIKAL & NUR SHAHIFA

Posted: 02 Jun 2014 05:54 PM PDTSelepas selamat melangsungkan pernikahan pada 30 Mei 2014 di Masjid Kampung Pengkalan Pandan, Kemaman, Terangganu, pasangan dua sejoli Wan Zack Haikal dan Nur Shahifa telah melangsungkan pula majlis resepsi mereka keesokan harinya.

Majlis menarik dan serba sederhana itu telah diadakan di Puteri Foodcourt, Bukit Mentok, juga di Kemaman.

Jom tengok!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

'ABI' JANGAN LEPAK, KARAOKE - ANAK ABBY ABADI

Posted: 02 Jun 2014 03:40 PM PDTTarikh keramat 11 Jun bakal tiba tidak lama lagi. Tarikh tersebut bakal menentukan nasib Abby Abadi dan Noor Farhan Che Bakar apabila Hakim Syarie memerintahkan Abby memfailkan satu lagi permohonan bagi mengesahkan terlebih dahulu status lafaz yang dibuat Farhan.

Semua gara-gara Farhan didakwa oleh Abby pernah mengeluarkan kata-kata 'cerai' kepada rakannya pada Januari lalu.

Screen Capture daripada video Mohd Danish


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KEMBALINYA FORMAT ASAL AKADEMI FANTASIA 2014

Posted: 02 Jun 2014 03:14 PM PDTMungkin ada yang berpendapat, Akademi Fantasia (AF) terbitan Astro sudah agak lari konsepnya dan kurang menyengat. Namun begitu, program musim baharu pada 2014 bakal kembali dengan format asal iaitu di zaman kegemilangan Mawi.

"Sepanjang penerbitan AF pelbagai eksperimen dan pembaharuan juga telah pun diperkenalkan dari musim ke musim demi mengenal pasti format dan strategi paling efektif bagi menambah baik program ini.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories