RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


5 GAMBAR - MAJLIS PERKAHWINAN ANAK A GALAK

Posted: 05 Jun 2014 06:51 PM PDTGambar perkahwinan anak perempuan A Galak atau nama sebenarnya Zakaria Ahmad, yang sememangnya sinonim dengan imej misai melentik membuatkan beliau tampak garang dan bengis.

Untuk info, majlis tersebut telah berlangsung pada awal Jun lalu dan turut dihadiri oleh rakan-rakan artis seperti Datuk Yusof Haslam dan keluarga.

Tahniah diucapkan!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KAMI TIDAK PERNAH DATING ATAU BERCINTA - HAIRUDDIN OMAR

Posted: 05 Jun 2014 06:26 PM PDT"Kami tidak bercinta dan tidak pernah pun keluar bersama. Cukuplah! Jangan buat andaian yang tidak betul. Kesian dengan dia (Fara)," demikian kata Kapten pasukan bola sepak Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Hairuddin Omar mengenai gosip bercinta dengan Fara Fauzana, 34.

Artikel terdahulu:

Tambahnya yang lebih dikenali sebagai 'Hai O', dia bersimpati dengan nasib Fara apabila dia digosipkan bercinta dengannya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

OTAI MASIH BERBISA - RUSUHAN GARA-GARA KILAUAN EMAS 4?

Posted: 05 Jun 2014 05:06 PM PDTMeskipun ada segelintir pihak yang rasa kecewa dan tertipu dengan program Kilauan Emas 4 (KE4), terbitan Astro Rabu lalu akibat pengumuman juaranya ditangguh, namun KE4 tetap hangat dan meriah.

Paling hangat, terdengar juga berlakunya rusuhan kecil di hadapan pintu masuk Dewan Sri Putra, Bukit Jalil, Selangor sebelum bermulannya konsert akhir gara-gara ada peminat yang tidak dapat masuk ke dalam dewan.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories