RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GAMBAR & VIDEO - SEKITAR MAJLIS TAHLIL ANAK LINDA RAFAR, ALLAHYARHAM MEMEN

Posted: 13 Jul 2014 08:34 PM PDTGambar majlis tahlil ke-7 anak Linda Rafar, Allahyarham Memen yang telah diadakan baru-baru ini. Majlis tersebut telah dihadiri oleh rakan-rakan artis seperti Neelofa, Sari Yanti, Diana Amir, Fouziah Gous dan ramai lagi.

"Alhamdullilah selesai tahlil ke 7 aruah memen... tq so much my darling sariyanti dianaamir ... #prayformemen Al fatihah," ujar Linda melalui IGnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AL-FATIHAH - BAPA BEKAS PENYANYI RAIHAN MENINGGAL DUNIA

Posted: 13 Jul 2014 07:10 PM PDTJika sebelum ini bekas penyanyi utama kumpulan nasyid Raihan, Ustaz Nazrey Johani sibuk mengumpul dana di pasar-pasar Ramadan dalam usaha membina sebuah pusat tahfiz yang diberi nama Maahad Tahfiz Bayu Syahadah, terkini beliau telah kehilangan bapa tercinta yang meninggal dunia di bulan Ramadan ini.

Difahamkan, Allahyarham bapanya telah terlibat dalam kemalangan jalan raya di Sabah.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

RUJUK KEMBALI : SAYA BERSERAH PADA ALLAH - MUNIR 'PHYNE BALLERZ'

Posted: 13 Jul 2014 04:12 PM PDT"Saya hanya berserah pada ketentuan Allah... jika ada jodoh, saya sedia rujuk kembali," kata Munir (bekas anggota Phyne Ballerz).

Artikel terdahulu:

Bagi yang belum tahu, Munir baru-baru ini mengaku sudah menceraikan isterinya, Yuhaznimie Yaakob pada 18 Jun 2014. Alasan penceraian adalah sudah tidak sefahaman lagi, dan mereka berdua memfailkan penceraian tersebut di Mahkamah Kuala Pilah, Negeri Sembilan.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SANA SINI - SEKITAR MAJLIS BERBUKA PUASA SUNGEI WANG PLAZA

Posted: 12 Jul 2014 02:40 PM PDT30 remaja dari Rumah Amal Cahaya Tunku Ampuan Rahimah, Subang Jaya telah dijemput khas untuk berbuka puasa di Sungei Wang Plaza baru-baru ini sempena Majlis Perasmian Zapin Aidilfitri yang dianjurkan selari dengan sambutan Hari Raya tahun ini dari 9 Julai – 3 Ogos 2014.

Turut hadir ialah artis-artis undangan iaitu Marsha Milan Londoh, Sabhi Saddi dan Azhael AF13. Artis tersebut kemudian telah mempersembahkan lagu-lagu terkini mereka serta lagu Hari Raya di samping berbuka puasa dengan tetamu.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR - FAEZAH ELAI 'ISOMNIA' & WAK DOYOK 'TANPA JAMBANG'

Posted: 12 Jul 2014 02:01 PM PDTGambar menarik iaitu sisi lain Faezah Elai dan Wak Doyok yang kelihatan berlainan daripada biasa.

Faezah yang bertelekung nampak lain dengan mimik muka keletihan. Khabarnya ia diambil selepas berbuka puasa dan mungkin selepas solat maghrib. Selain itu, Faezah dikatakan mempunyai masalah insomnia yang membuatkannya susah untuk tidur.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories