RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


BERKAT DOA ANAK - ALHAMDULILLAH, ZIANA ZAIN KINI KEKAL BERHIJAB

Posted: 15 Jul 2014 02:17 AM PDTMasihkah anda ingat bagaimana anak Ziana Zain, iaitu Muhammad Aiman, 14, pernah menasihati ibunya agar menutup aurat? Muhammad yang ketika itu bersekolah di Sekolah Agama Menengah Muhammadiah Pekan Sabak, Sabak Bernam, Selangor memohon ibunya agar memakai hijab kerana merasa malu di sekolah.

Artikel terdahulu:

Bagaimanapun, bila Ziana memberi alasan perlukan masa, Muhammad berkata, "kita tak tahu bila kita akan mati".

Namun hari ini (15 Julai 2014) bersamaan dengan Nuzul al-Quran, pastinya menjadi hari bahagia buat Muhammad apabila Ziana mengakui penampilannya di rakaman MeleTOP Raya merupakan imej baru buat dirinya. Alhamdulillah!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

MENANTU BELUM HAMIL - YUSOF HASLAM TAK SABAR TAMBAH CUCU

Posted: 14 Jul 2014 02:06 PM PDTDatuk Yusof Haslam masih menanti dengan sabar untuk menimang cucu dari kedua-dua anaknya iaitu Samsul dan Syafiq. Meskipun sudah mempunyai 3 cucu, namun disebabkan belum ada tanda-tanda lagi yang isteri Samsul dan Syafiq hamil, Yusof tetap menaruh harapan tinggi untuk memiliki ramai cucu.

"Buat masa sekarang, saya dah ada 3 orang cucu dari anak sulong saya Faizal, kalau bilangan cucu saya bertambah itu adalah rezeki dan jumlah bilangan keluarga saya turut bertambah.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories