RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


MENANG SAMAN - JOHAN RAJA LAWAK HANYA DAPAT RM170,100

Posted: 07 Jul 2014 09:26 PM PDTJika sebelum ini (7 Januari 2014) ada segelintir pihak yang mengucapkan tahniah kepada Johan Raja Lawak kerana memenangi kes saman yang melibatkan jumlah RM1 juta, namun terkini Mahkamah Tinggi memerintahkan Johan diberi ganti rugi sejumlah RM170,100 sahaja.

Arahan tersebut adalah sebagai ganti rugi kecederaan yang dialami pelawak itu dalam penggambaran di sekitar Negeri Sembilan pada 2010.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR MENARIK - RAGAM ENGKU ALEESYA DI BULAN RAMADAN

Posted: 07 Jul 2014 03:01 PM PDTSekejap ke rumah ibu, sekejap ke rumah ayah bukanlah sesuatu yang asing bagi Engku Aleesya sejak ibu bapanya berpisah baru-baru ini. Malah boleh dikatakan, Aleesya merupakan anak bertuah kerana mendapat kasih sayang sepenuhnya daripada Erra Fazira dan Engku Emran.

"I luv u.. u luvß me.. we are happy family.. with a great big hug n a kiss from me to u.. wont u say u sayang mom too," demikian kata Erra untuk Aleesya.


Foto oleh Emran - Klik untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

DIKURNIA BAYI LELAKI - 'MUHAMMAD', NAMA ANAK KETIGA LAN KRISTAL

Posted: 07 Jul 2014 02:30 PM PDTAkhirnya, isteri Lan Kristal, iaitu Nur Sheila Hassim selamat melahirkan anak lelaki kira-kira pukul 4.24 pagi semalam.

Artikel terdahulu:

Bayi lelaki mereka itu telah diberi nama 'Muhammad'. Difahamkan, bayi dan ibunya kini berada dalam keadaan sihat tanpa sebarang masalah.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories