RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Posted: 14 Aug 2014 08:06 PM PDT
Rahsia kulit halus mulus Datin Dr. Halina Mohd Yunos

Datin Dr. Halina Mohd Yunos mendedahkan di blognya bahawa beliau mengamalkan Secret Skin White Kawaii Collagen setelah ramai bertanyakan apa rahsia kecantikan kulit beliau. Secret Skin White Kawaii Collagen telah diakui ramai dapat menyelesaikan masalah kulit gelap, kusam, kulit kering, kulit berminyak, kulit berjerawat, kulit berjeragat dan pelbagai lagi masalah kulit yang lain.Ia bukan sahaja berfungsi untuk kulit malah untuk kesihatan menyeluruh. Hal ini diterangkan dengan lebih detail oleh Datin Dr. Halina Mohd Yunos di dalam artikel yang dimuat naik dalam blog beliau. Boleh baca artikel beliau di sini http://barelysupermommy.com/2014/05/31/why-anti-oxidant.

Datin Dr. Halina yang juga isteri kepada angkasawan Negara Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor ternyata sangat berpuas hati dengan produk ini sebelum bersetuju untuk menjadi Duta produk keluaran syarikat Zofea Beauty ini. Boleh baca di sini barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes produk yang diamalkan oleh beliau dalam mengekalkan kecantikan kulit untuk dalaman dan untuk luaran sebelum bersetuju untuk menjadi Duta produk.

 Ternyata ramai terpegun dengan kecantikan kulit Datin Dr. Halina selepas bertemu sendiri dengan beliau di Hospital Selayang. Berikut komen peminat yang tertarik untuk mencuba produk Secret Skin White Kawaii Collagen selepas bertemu dengan Datin Dr. Halina di hospital tersebut.

Dalam instagram beliau juga turut dimuatnaik gambar beliau menyimpan dua paket Secret Skin White Kawaii Collagen dalam pouchnya beserta barangan lain semasa bertugas di hospital.

Daripada tinjauan kami produk ini memiliki banyak testimonial yang menunjukkan ia memang berkesan dan berbaloi untuk wang anda. Untuk mendapatkan produk ini boleh layari facebook official www.facebook.com/secretskinwhitekawaiicollagen


         ________________________
6 GAMBAR - KELUARGA BAHAGIA FIZA HALIM & ADAM AF

Posted: 14 Aug 2014 08:05 PM PDTSelepas hampir sebulan rujuk, akhirnya gambar-gambar mesra Fiza Halim dan Adam AF2 kembali mewarnai Instagram selepas gambar sebelum ini 'di delete'. Malah ramai peminat mereka juga tumpang bahagia melihat perkembangan tersebut.

Bak kata pepatah, laut mana yang tak berombak, bumi mana yang tak ditimpa hujan. Oleh itu, buang yang keruh ambil yang jernih. Anggaplah apa yang berlaku sebelum ini sebagai ujian daripada Allah SWT.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR - ANAK ALLY ISKANDAR & FARAH LEE

Posted: 14 Aug 2014 03:09 PM PDTGambar anak perempuan Ally Iskandar dan Farah Lee yang selamat dilahirkan di sebuah hospital swasta di Shah Alam, Selangor pada 7 Ogos lalu.

Meskipun hanya sebelah sisi, namun rasanya ia sudah memadai sebelum gambar penuh dimuat naik oleh mereka... kemungkinan selepas pantang nanti.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BELI KATIL BABY - ISTERI BARU JIMMY SHANLEY HAMIL?

Posted: 14 Aug 2014 02:45 PM PDT"No comment buat sementara ini. Rileks dulu... Nanti-nanti bila saya sudah bersedia, saya akan beritahu.

"Ia masih lagi terlalu peribadi untuk diceritakan buat masa ini," demikian komen Jimmy Shanley bila diajukan soalan mengenai kehamilan isteri barunya, Mariam Jamilah Abdul Jalil, 27.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories