RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Posted: 17 Aug 2014 07:00 PM PDT
Rahsia kulit halus mulus Datin Dr. Halina Mohd Yunos

Datin Dr. Halina Mohd Yunos mendedahkan di blognya bahawa beliau mengamalkan Secret Skin White Kawaii Collagen setelah ramai bertanyakan apa rahsia kecantikan kulit beliau. Secret Skin White Kawaii Collagen telah diakui ramai dapat menyelesaikan masalah kulit gelap, kusam, kulit kering, kulit berminyak, kulit berjerawat, kulit berjeragat dan pelbagai lagi masalah kulit yang lain.Ia bukan sahaja berfungsi untuk kulit malah untuk kesihatan menyeluruh. Hal ini diterangkan dengan lebih detail oleh Datin Dr. Halina Mohd Yunos di dalam artikel yang dimuat naik dalam blog beliau. Boleh baca artikel beliau di sini http://barelysupermommy.com/2014/05/31/why-anti-oxidant.

Datin Dr. Halina yang juga isteri kepada angkasawan Negara Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor ternyata sangat berpuas hati dengan produk ini sebelum bersetuju untuk menjadi Duta produk keluaran syarikat Zofea Beauty ini. Boleh baca di sini barelysupermommy.com/2013/12/27/self-love-notes produk yang diamalkan oleh beliau dalam mengekalkan kecantikan kulit untuk dalaman dan untuk luaran sebelum bersetuju untuk menjadi Duta produk.

 Ternyata ramai terpegun dengan kecantikan kulit Datin Dr. Halina selepas bertemu sendiri dengan beliau di Hospital Selayang. Berikut komen peminat yang tertarik untuk mencuba produk Secret Skin White Kawaii Collagen selepas bertemu dengan Datin Dr. Halina di hospital tersebut.

Dalam instagram beliau juga turut dimuatnaik gambar beliau menyimpan dua paket Secret Skin White Kawaii Collagen dalam pouchnya beserta barangan lain semasa bertugas di hospital.

Daripada tinjauan kami produk ini memiliki banyak testimonial yang menunjukkan ia memang berkesan dan berbaloi untuk wang anda. Untuk mendapatkan produk ini boleh layari facebook official www.facebook.com/secretskinwhitekawaiicollagen


         ________________________
TAHNIAH - ZAREMA ZAINAL , ISTERI AIDIL ZAFUAN 'SAH' HAMIL

Posted: 17 Aug 2014 06:51 PM PDTMungkin rezeki bertudung!

Kerana dalam diam, isteri Aidil Zafuan iaitu Zarema Zainal dikhabarkan kini sudah hamil.

Meskipun khabar baik tersebut sebelum ini tidak disahkan oleh Aidil dan Zarema, namun melalui rakan baik mereka iaitu Nora Danish... ia akhirnya makin jelas.

"I was at Lego Land with my family earlier today n decided to stay for a night at Lego Hotel, JB. The rooms? Mmg cantik. Tetapi paling teruk pernah saya pergi. Here's the story. My sister @danishnadya, my pregnant friend @zaremazainal and ned's bodyguard @gg_brutale was stuck inside the lift for an hour!!!!" ujar Nora melalui laman sosialnya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR - HEBATNYA BILIK AIR SHEILA RUSLY

Posted: 17 Aug 2014 06:07 PM PDTGambar menarik apabila Sharifah Shahirah berkongsi gambar bilik air Sheila Rusly yang sememangnya lain daripada yang lain. Siap ada air pancur daripada atas ibarat hujan. Memang kelas gitu!

Malah kalau melawat rumah Sheila yang tersergam indah, ia boleh diibaratkan sebagai rumah idaman ramai pihak. Iyalah... setelah bekerja keras sebagai pelakon, pengacara dan penerbit, pastinya Sheila kini boleh menarik nafas lega dengan hasil pencapaiannya.

Alhamdulilah!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

PEYAMPAI RADIO ERA RETAK BAHU AKIBAT KEMALANGAN

Posted: 17 Aug 2014 05:35 PM PDTMalang tidak berbau!

Demikian halnya dengan penyampai radio Era, Adi Fashla Jurami, 36, (Adi AF1) yang retak bahu kiri akibat terbabit dalam kemalangan di Kilometer 47 Lebuhraya Karak arah Kuantan, Pahang.

Adi yang menunggang motosikal berkuasa tinggi dikatakan telah terbabas sebelum melanggar penghadang jalan pada pukul 10 pagi.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories