RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


BEZA AGAMA BUKAN PENGHALANG - JEJAKA SIKH PILIHAN EINA AZMAN

Posted: 04 Aug 2014 07:07 PM PDT"Awal perkenalan kami biasa-biasa saja dan ia bukanlah cinta pandang pertama," itulah luahan pelakon Eina Azman, 19, yang mendedahkan bakal berkahwin tidak lama lagi.

Apa yang menarik, dia bakal bernikah dengan seorang jejaka berbangsa Sikh bernama Datuk Paduka Gurmet Singh, 35. Kata Eina, perbezaan agama dan jarak usia tidak menjadi penghalang cinta mereka.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU FOTO MESRA DENGAN RAMONA ZAMZAM - AMYRA & DAZRIN BATAL NIKAH JUMAAT INI

Posted: 04 Aug 2014 05:35 PM PDTAwalnya disangka mahu mengedarkan kad perkahwinan, tetapi rupanya membawa berita sedih iaitu majlis perkahwinannya dengan Dazrin Kamarudin terpaksa dibatalkan. Demikianlah berita yang disampaikan oleh Amyra Rosli, 23, pada media semalam mengenai perkembangan terkininya.

Artikel terdahulu:
"Saya minta maaf pada semua, majlis (nikah) kami pada 8 Ogos ini terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab tertentu.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

8 GAMBAR - NEDIM NAZRI & NORA DANISH BERAYA DI BALI?

Posted: 04 Aug 2014 04:55 PM PDTGambar menarik Nora Danish dan Nedim Nazri yang baru-baru ini dikatakan telah pergi bercuti ke Bali bersama beberapa rakan. Malah percutian tersebut juga didakwa undangan yang diterima oleh mereka daripada rakan VVIP.

"Breath taking view from Nagasutra, Australia is straight ahead, myself, TY & surento planning our escape.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AZLEE SENARIO TERLANTAR DI HOSPITAL GARA-GARA 'BATU HEMPEDU'

Posted: 04 Aug 2014 03:03 PM PDTSalah seorang pelawak terkenal kumpulan Senario iaitu Azlee Jaafar dilaporkan terlantar di Hospital Damansara. Menurut sumber, Azlee diserang penyakit batu dalam hempedu yang membuatnya sakit di bahagian belakang.

Untuk info, Azlee, 47, atau nama sebenarnya, Mohd Azlee Bin Jaafar sebelum ini telah menjadi residen artis di TV3 sejak era 1990-an. Antara anggota Senario yang masih aktif bersamanya ialah Wahid dan Lan Pet Pet.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories