RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GAMBAR - DAH BESAR RUPANYA ANAK MAS IDAYU

Posted: 05 Aug 2014 07:10 PM PDTSiapa sangka dalam kemeriahan Mas Idayu bergelek danggut, dia sebenarnya sudah mempunyai anak dara berusia 16 tahun bernama Nur Dayini Asyiqah.

"Kalau nak tahu wajah saya masa dulu macam Dayini sebab wajahnya banyak ikut wajah saya. Mungkin sikapnya sahaja tidak sama seperti mak dia yang tegas ni," ujarnya dipetik sebagai berkata.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

11 GAMBAR - RAGAM ANUAR ZAIN HANDSOME 'BERMISAI '

Posted: 05 Aug 2014 05:28 PM PDTGambar menarik Anuar Zain handsome 'bermisai' ketika melawat Jerash, Petra dan banyak lagi tempat menarik di Jordan. Lebih menarik, peminat juga berpeluang melawat Jordan bersama Anuar pada November ini dalam pakej 'Magical Jordan With Anuar Zain'.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU BATAL KAHWIN - RAMONA ZAMZAM NAFI BERSALAH, IBU TUTUP MULUT

Posted: 05 Aug 2014 02:56 PM PDTTerkejut bila mendengar berita batal perkahwinan!

Begitulah respon Ramona Zamzam apabila diajukan persoalan tersebut oleh media. Tambah mengejutkannya, ada pihak yang mendakwa gambar mesranya dengan Dazrin Kamaruddin menjadi punca pembatalan itu.

"Saya terkejut mendengar berita tentang Dazrin dan tunangnya Amyra Rosli membatalkan perkahwinan mereka dan saya sudah menjangkakan akan menjadi mangsa dituduh sebagai pihak ketiga kerana saya orang terakhir yang digosipkan dengan dia.

Gambar yang didakwa menjadi punca 
Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories