RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GAMBAR SITI SALEHA PELUK JEJAKA MAT SALLEH - SAHABAT ATAU KEKASIH?

Posted: 06 Aug 2014 09:35 PM PDTDalam kegembiraan pelakon Siti Saleha atau nama sebenarnya Siti Saleha Mohd Baharum, 24, bercuti di Amsterdam, kecoh pula di laman sosial mengenai gambar dia berpelukan dengan seorang jejaka mat salleh.

Soal segelintir daripada mereka, siapakah jejaka yang dipeluk oleh Siti Saleha itu? Sahabat, teman tapi mesra atau kekasihnya?<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

NOOR DAYANA, ISTERI PERTAMA ASHRAF MUSLIM MENGANDUNG?

Posted: 06 Aug 2014 07:12 PM PDTWalaupun foto keluarga Ashraf Muslim menyambut aidilfitri baru-baru ini dikritik oleh segelintir pihak kerana didakwa lebih condong arah isteri kedua, namun itu mungkin hanya anggapan semata-mata. Bukan apa, takkan bergambar begitupun nak dijadikan isu ya tak?

Terkini, ada berita baru yang disampaikan pada media, Noor Dayana Lokman didakwa kini sedang hamil. Bagaimanapun, sejauh mana kebenarannya kami belum pasti kerana hanya Dayana sahaja yang boleh mengiyakan berita gembira tersebut<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR - RAGAM HELMI GIMMICK BAKAL 'EXAM' DI OUM

Posted: 06 Aug 2014 05:41 PM PDT"Ya Allah bantu lah Hamba mu. Dah nak exam. Baru kelangkabut pergi library. Namun aku punyo hati dan semangat. Untuk terus belajar!!!! Tkasih rakan2 OUM yg memberi sokongan!!! Esei kuek kan semangat," begitulah ragam Helmi Gimmick yang kini sedang melanjutkan pelajarannya di Open University Malaysia.

Bak kata orang kita, 'tuntutlah ilmu dari buaian hingga ke liang lahad'. Mungkin kata-kata inilah yang menjadi semangat dan pegangan buat Helmi. Syabas diucapkan!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

RAYA KALI KEDUA SEBAGAI SUAMI - KOREA RUMAH KEDUA JEHAN MISKIN

Posted: 06 Aug 2014 05:23 PM PDT"Family photo with some of my Korean relatives in Seoul. Kham-sa-hamnida for accepting me into your family," demikian kata Jehan Miskin mengenai keluarga isterinya Julie Camelia Rhee, yang amat rapat dengannya.

Tambah Jehan, sebelum berkahwin dia pernah melawat Korea Selatan tetapi sebagai pelancong. Bagaimanapun, setelah berkahwin perasaannya agak berbeza kerana dia kini adalah sebahagian daripada keluarga mereka.

"Saya baru sahaja pulang dari Jepun dan Korea Selatan untuk melawat keluarga isteri.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SAKIT BATU HEMPEDU - AZLEE SENARIO MAKIN PULIH

Posted: 06 Aug 2014 03:23 PM PDTJika baru-baru ini kami melaporkan Azlee Senario menderita penyakit batu dalam hempedu, terkini pelawak tersebut makin pulih setelah mendapatkan rawatan sewajarnya.

Malah melalui IG milik penyanyi Shiha Mentor yang menziarahi Azlee di hospital Damasara, Shila mengesahkan Azlee makin sihat.

Alhamdulillah!

Azlee kini makin sihat


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TIDAK HADIR KE MAHKAMAH - PROSES SULH AWIE & ROZANA GAGAL

Posted: 06 Aug 2014 02:50 PM PDTAkibat Rozana Misbun tidak hadir ke mahkamah semalam, proses Sulh dan rundingan yang sepetutnya menemukannya dengan Awie gagal.

Proses Sulh yang diadakan di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan itu adalah majlis perbincangan bersama antara pihak yang terlibat dalam sesuatu pertikaian, yang melibatkan satu atau lebih tuntutan dengan dikendalikan oleh pegawai sulh.

Bagaimanapun, Awie tidak dapat memberi komen disebabkan ketidakhadiran Rozana itu kerana tiada sebarang perbincangan yang berlaku. Bila ditanya apakah punca ketidakhadiran isterinya itu, Awie secara berseloroh mengatakan kemungkinan Rozana 'datang bulan'.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories