RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


AKAN BERTUNANG : SAYA TAK TAHU DIA 'KERABAT RAJA' - SARIMAH

Posted: 11 Sep 2014 06:13 PM PDT"Pertama kali seumur hidup saya menjalinkan hubungan cinta dengan lelaki berbangsa Melayu. Saya juga tidak pernah tahu yang Jamie berasal dari golongan kerabat diraja," begitulah komen Sarimah Ibrahim, 37, mengenai bakal tunangnya.

Jika benar apa yang dikata Sarimah, kiranya perhubungannya itu ibarat rezeki datang bergolek! Mana tidaknya, selepas mengalami kegagalan rumah tangga beberapa tahun lalu, dia bertemu dengan Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar, 42 atau lebih dikenalinya sebagai Jamie.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

DAKWA MELAMPAU - AIDIL ZAFUAN BANTAH TUNTUTAN MUTAAH 300K

Posted: 11 Sep 2014 05:37 PM PDTPeguam pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan Abdul Razak iaitu Rushdan Sujak Rafie, kelmarin memfailkan bantahan awal anak guamnya yang tidak bersetuju dengan nilai tuntutan mutaah sejumlah RM300,000 yang dikemukakan oleh bekas isterinya, Rita Rudaini.

Pembelaan tersebut difailkan di hadapan Timbalan Pendaftar Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam, Atrasina Mohd Zahrullail. Antara alasan Aidil, nilai mutaah yang dipohon oleh Rita Rudaini adalah melampaui daripada jumlah sepatutnya.

"Anak guam saya tidak bersetuju dengan nilai yang dituntut oleh bekas isterinya," kata Rushdan kepada media.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories