RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


8 GAMBAR - RAGAM TERKINI ANAK LEUNIEY & APEK

Posted: 16 Sep 2014 09:11 PM PDTRasanya sudah hampir tujuh bulan kita tidak melihat keletah Kayla Elayna, anak sulung Leuniey Natasha dan penjaga gol kebangsaan Khairul Fahmi Che Mat.

Terkini, Kayla semakin comel bagaikan anak Jepun layaknya dan juga sudah boleh bangun sendiri. Mungkin beberapa bulan lagi, dia dah boleh tangkap bola pulak. Heh.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

RUMAH TANGGA BERMASALAH - EDDIE MASIH SAYANGKAN RAJA AZMI

Posted: 16 Sep 2014 01:54 PM PDTBerikutan kemelut rumah tangga yang melanda Raja Azmi Raja Sulaiman dan Mohd Eddie Ghazali atau Eddie, di mana mereka kini membawa haluan masing-masing kerana perlukan ruang untuk berfikir serta memperbaiki diri, Eddie bagaimanapun mengakui yang dia masih sayangkan Raja Azmi.

Semuanya bermula gara-gara salah faham hingga mencetuskan masalah dalaman antara Raja Azmi dengan Eddie yang juga pemain bass kumpulan CRK hingga rumah tangga mereka dilanda badai.

"Apa yang saya boleh katakan di sini, apa yang berlaku di antara kami berdua, bukan salah sesiapa tetapi keadaan yang membuatkan kami jadi begini.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories