RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


INFO - PENGACARA TV3 NURUL SYUHADA DIKURNIA ANAK KEMBAR

Posted: 21 Sep 2014 09:45 PM PDTTahniah diucapkan buat pengacara TV3 iaitu Nurul Syuhada Nurul Ain, kerana selamat melahirkan anak kembar semalam. Berita gembira tersebut telah disampaikan oleh Nurul sendiri melalui rancangan MHI TV3 pagi tadi.

Untuk info, Nurul telah mendapat seorang anak lelaki dan seorang perempuan. Proses kelahiran dibuat secara normal untuk seorang bayi, manakala seorang lagi melalui pembedahan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR SANA SINI - PELANCARAN ALBUM DAFI

Posted: 21 Sep 2014 05:42 PM PDT

 • Events : Dafi launching latest album and U mobile announced Dafi as the 1st u mobile brand ambassador
 • Vanue : Kuala Lumpur Convention Centre


 • Klik gambar untuk size besar
  << BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  FAREZ, PELAJAR KEDUA TERSINGKIR DARI AF2014

  Posted: 21 Sep 2014 05:34 PM PDT  Meskipun alunan Akademi Fantasia 2014 (AF2014) agak kurang menyengat, namun rasanya masih ramai yang ambil tahu mengenai perkembangan program terbitan Astro ini.

  Dan semalam, Farez atau nama sebenarnya Muhammad Fareezuan Adnan yang menyampaikan lagu 'Awan Nano' nyanyian asal Hafiz Suip menjadi pelajar kedua tersingkir.

  Dia yang berada di kedudukan terendah sejak minggu lalu, kecundang apabila namanya diumumkan tersingkir apabila mendapat peratusan undian terendah.  << BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  AKUI MAKIN AKRAB: KELUARGA SAYA 'MENYENANGI' SHARIFAH ANIS - SHARNAAZ

  Posted: 21 Sep 2014 05:15 PM PDT  Bukan mudah untuk seseorang itu mengakui bahawa dia mempunyai hubungan istimewa dengan pasangannya. Namun bagi Sharnaaz Ahmad, dia tidak kekok atau malu untuk mengakui bahawa hubungannya dengan pelakon baharu dan model, Sharifah Anis Al Idrus, adalah akrab.

  "Saya tidak mahu berkongsi hal peribadi secara berlebihan dan saya enggan mengaku atau menafikan tentang perhubungan ini. Kami sudah berkawan sejak dua tahun lalu dan sekarang ini hubungan itu lebih 'akrab'.

  Sambut hari lahir bersama - klik untuk imej besar


  << BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  8 GAMBAR - SEKITAR MAJLIS RESEPSI ALIFF SATAR DAN SHA DILA

  Posted: 21 Sep 2014 03:27 PM PDT  "Hey everybody.. Meet my extended family:) The Fadzils/ The Freddys/ The Satars!" begitulah kata Alif Satar ketika bergambar di majlis resepsinya dengan Sha Dila di Marina Putrajaya semalam.

  Antara tetamu yang hadir di majlis itu ialah beberapa rakan artis seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Azwan Ali, Tomok, Erin Malik, Shahrol Shiro dan ramai lagi.

  Mereka berdua telah naik bersanding terlebih dahulu sebelum makan beradab bersama keluarga pihak lelaki. Sejurus kemudian, satu tayangan visual majlis nikah mereka dan beberapa visual yang istimewa telah ditayangkan hingga menyebabkan Alif dan isteri mengalirkan air mata.  << BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

  0 ulasan:

  Catat Ulasan

  Categories