RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


16 GAMBAR - KEMERIAHAN MAJLIS BABY SHOWER CHE TA

Posted: 24 Sep 2014 12:51 AM PDTSetelah ramai artis kita mengadakan majlis baby shower, kini tiba giliran Rozita Che Wan atau Che Ta pula mengadakan majlis tersebut. Meskipun kelihatan sarat, namun Che Ta masih menawan dan mempunyai daya tarikan tersendiri.

Jika sebelum ini Che Ta mempunyai dua anak lelaki, pastinya dia tidak sabar untuk menimang 'baby girl' pula. Ini kerana, Che Ta dijangka akan bersalin pada awal November ini.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

3 GAMBAR - BILA ABBY ABADI SAMBUT BIRTHDAY 'BUAH HATI'

Posted: 23 Sep 2014 07:38 PM PDTSurprise!

Itulah ungkapan Abby Abadi ketika membuat kejutan majlis hari lahir untuk Ustaz Khairul Azli yang didakwa sebagai buah hatinya. Nampaknya, Abby seolah dapat melupakan sebentar apa yang berlaku antaranya dengan bekas suami mengenai isu hutang.

Malah di sebalik belon yang berbentuk hati itu, Abby kelihatan cukup gembira disamping Khairul. Iyalah... kalau bukan Abby yang buat kejutan, siapa lagi nak buat untuk Khairul ya tak? Itulah satu hati namanya. Heh.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

15 GAMBAR - SEKITAR MAJLIS RESEPSI JACLYN VICTOR & SUAMI

Posted: 23 Sep 2014 04:10 PM PDTNampaknya, makin berseri-seri wajah Jaclyn Victor yang berkahwin dengan Shawn Rivera pada 19 Julai lalu di Philadelphia, Amerika Syarikat. Malah menerusi gambar yang dikongsi oleh Jaclyn ketika majlis resepsinya baru-baru ini, penyanyi itu kelihatan makin ceria berbanding sebelumnya.

Untuk info, majlis resepsi tersebut telah berlangsung meriah dengan dihadiri oleh bebarapa rakan artis seperti Adibah Noor, Anuar Zain, Fazli Zainal, Ning Baizura, Salamiah Hassan, Datuk Ramli MS serta rakan-rakannya yang pernah menyertai program Malaysian Idol.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories