RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


8 GAMBAR - LIYANA JASMAY, SUAMI DAN ANAK BERCUTI DI LONDON

Posted: 15 Oct 2014 06:39 PM PDT"Morning London! So excited to be here again. At the same hotel when we were honeymooning! And now we have Sofia with us! Syukur alhamdulillah..." begitulah kata Liyana Jasmay ketika bercuti dengan suami dan anaknya di London.

Selain tempat menarik, Liyana sempat juga membelah-belah di Liberty shoes boutique London, yang menjual pelbagai kasut berjenama.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KELAKAR - BABAK TELEFON TERBALIK LARISKAN DRAMA 'CINTA IBADAH'

Posted: 15 Oct 2014 05:21 PM PDTInilah dinamakan rezeki. Meskipun hanya babak memegang telefon bimbit terbaik, ia menjadi satu viral di laman sosial hingga dijadikan bahan lawak menerusi parodi.

Itulah yang berlaku pada pelakon Raja Ramilah Begum Raja Mohamad atau Raja Ilya menerusi drama lakonannya dalam drama Cinta Ibadah. Raja Ilya tanpa sedar dikatakan telah memegang telefon bimbit terbalik semasa berlakon.

Ekoran babak itu, drama Cinta Ibadah yang disiarkan di Astro Prima naik mendadak ratingnya hingga 2 juta penonton.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - ZUL ARIFFIN DIHADIAH KERETA 'MASERATI' SETENGAH JUTA

Posted: 15 Oct 2014 03:32 PM PDTNampaknya semenjak meletop melalui drama Rindu Awak 200%, rezeki Zul Ariffin makin bertambah banyak dan melimpah ruah.

Apa yang menarik, Zul kini sudah memiliki sebuah kereta mewah baru berjenama Maserati warna putih berharga sekitar RM538,000 hingga RM628,000. Melalui desas-desus yang tersebar, kereta tersebut dikatakan pemberian hadiah dari Gayatri Su-Lin Pillai, kekasih hatinya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KALAU DAH JODOH TAK KE MANA - EKIN & YAZER AF3 NIKAH 28 DISEMBER INI?

Posted: 15 Oct 2014 02:54 PM PDTMasihkah anda ingat dengan kenyataan Ekin dan Yazer AF3 bahawa mereka berdua sudah berpisah setelah lapan tahun bercinta? Alasan perpisahan itu, Yazer mengakui masih belum cukup wang untuk menyunting Ekin sebagai isteri.

"Saya bercinta dengan dia selepas keluar Akademi Fantasia pada tahun 2005 lagi. Selama lapan tahun kami bercinta pernah juga putus tetapi sambung kembali. Tetapi kali ini hubungan kami benar-benar sudah putus," demikian kata Ekin sebelum ini yang membuat ramai peminatnya mengeluh.

Namun berita terkini yang berlegar di alam maya, mereka berdua dikatakan bakal berkahwin pada 28 Disember ini. Aikkk... biar betul??

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories