RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


JUARA AF 2014 - FIRMAN RAIH RM50,000 & KERETA VIOS

Posted: 09 Nov 2014 02:37 PM PSTSeperti yang dijangka, peserta yang berasal dari Sabah, iaitu Firman, 25, akhirnya berjaya merangkul kejuaraan program realiti Akademi Fantasia 2014 (AF 2014) yang berlangsung di Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA),Selangor, semalam.

Firman atau nama sebenarnya Mohd Firman Bansir membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM50,000, sebuah Toyota Vios TRD Sportivo, pakej percutian ke Osaka, Jepun berserta trofi sumbangan Astro.

Pada pertandingan akhir itu, Firman telah menyanyikan lagu berjudul Kejoraku Bersatu nyanyian Amy Search dan sebuah lagu baharu, Di Pintumu ciptaan Datuk M.Nasir.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

20 GAMBAR - RAGAM BAYI BIENDA YANG COMEL

Posted: 09 Nov 2014 02:05 PM PSTRagam menarik anak penyanyi Bienda bernama Laxiendra Namiraz yang baru berusia dua minggu hasil lensa kamera The Photolicious Team. Bienda sebelum ini tidak dapat melahirkan bayinya itu secara normal (melalui pembedahan) kerana mengalami demam panas.

Untuk makluman, Bienda berkahwin dengan Kamarul Zariman Abd Rahman pada 8 Oktober 2010. Mereka kini mempunyai dua orang anak perempuan. Anak pertama mereka bernama Lavienda Namiraz.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories