RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


4 GAMBAR - KEKASIH HADIAHKAN JAM BONIA DI HARI LAHIR NITA HAMZAH

Posted: 11 Nov 2014 02:18 PM PST"Thank you so so so much for this gift.... Really really appreciate this ya Love... May Allah bless you," demikian ucapan kegembiraan Nita Hamzah ketika mendapat hadiah menarik daripada kekasihnya Fareez Shamsul.

Untuk info, Nita yang merupakan bekas naib juara 'Malaysian Idol 2', mendapat hadiah tersebut ketika menyambut hari lahirnya baru-baru ini.

Selamat hari lahir diucapkan buat Nita. Doa dan harapan kita semoga hubungannya dan Fareez akan berakhir ke jinjang pelamin. Amin.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

5 GAMBAR - SEKITAR MAJLIS PENGIKTIRAFAN AC MIZAL OLEH SHURE ASIA

Posted: 11 Nov 2014 01:55 PM PSTGambar sekitar majlis pengiktirafan Shure Asia Limited dan Consert Audio kepada Dato' AC Mizal yang diadakan diTropicana Golf and Country Resort, Petaling Jaya, Selangor. Difahamkan, AC secara rasmi mendapat tajaan di bawah naungan program sokongan artis Shure iaitu 'brand artist endorser'.

Dengan penajaan itu, AC telah termasuk ke dalam senarai keluarga artis sokongan Shure bertaraf antarabangsa seperti Maroon 5, One Republic, Mariah Carey, Fun, Imagine Dragons, Aerosmith dan ramai lagi.

Tahniah diucapkan!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

11 GAMBAR - 'ADAT RENJIS' IRINGI KEPULANGAN BAYI FASHA SANDHA

Posted: 11 Nov 2014 01:32 PM PSTGambar menarik anak Fasha Sandha dan Jejai iaitu Putri Raysha Jemaima yang disambut secara adat oleh ibu mertua Fasha.

Putri Raysha telah disambut dengan renjisan air mawar dan ditabur dengan beras kunyit ketika masuk ke rumah mertuanya itu. Selain itu, bayi tersebut juga telah diberi merasa air zam zam, kurma, gula, garam dan asam.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories