RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


ISU GAMBAR CUMBU : "SAYA TAK TAHU GAMBAR SIAPA" - TAUKE JAMBU

Posted: 26 Nov 2014 08:08 PM PSTEkoran tersebarnya gambar tak senonoh yang diambil daripada kad memori telefon yang dibaiki, ramai yang menuduh Tauke Jambu sebagai empunya diri.

Memetik laporan 'Harian Metro', Tauke menafikan yang dia pernah memiliki gambar sebegitu rupa. Dakwanya:

Saya sangat terkilan dengan dakwaan ini. Terus-terang saya sendiri tak tahu sejauh mana kesahihan dakwaan itu. Tak tahu gambar siapa dan bila ia diambil. Yang pasti setakat ini gambar yang disebarkan itu tak nampak muka saya dan ia boleh jadi satu tuduhan liar saja. Jadi saya kena tengok dulu sebelum komen lebih lanjut.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

HANGAT - LUPA KAD MEMORI, GAMBAR TAK SENONOH PELAWAK TERSEBAR?

Posted: 26 Nov 2014 01:46 PM PSTAwalnya, niat artis ini hanya mahu menghantar telefon bimbitnya untuk diservis... namun gara-gara terlupa mengambil kad memori, beberapa gambar tak senonohnya telah tersebar di alam maya.

Untuk pembayang, pelakon dan pelawak lelaki tersebut sebelum ini memang terkenal dengan gatalnya terhadap ramai wanita. Bila timbul gosip, dia tidak pernah mengaku dan mendakwa ia hanya fitnah semata-mata.

Nah sekarang apabila dia terlupa nak ambil kad memori, maka tersebarlah gambarnya yang sedang membuat kerja tak senonoh. Paling teruk, aksi bangang itu dirakam ke telefon bimbit untuk kenangan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories