RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


4 GAMBAR - CHEF WAN SAMPAI SAKIT KAKI & PINGGANG SIGN AUTOGRAPH

Posted: 02 Nov 2014 07:06 PM PSTKasihan tengok Chef Wan ketika melayan peminatnya di Tesco Mutiara Damansara semalam... sampai sakit kaki, badan dan pinggang kerana terlalu banyak sign autograph.

"Alhamdulilah. just finished my demo at Damansara Mutiara for Amor Magarine. It was a good turn up too. Thank you for coming to the event tadi," ujarnya di laman IG.

Tak apalah Chef, penat sikit biasa la tu bagi orang yang dah berumur. Apa yang penting masyukkk.. ya tak? Heh.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

EKSKLUSIF 'CANDID CAMERA' - AKSI AMELINA DAN MAYA DI BSC

Posted: 02 Nov 2014 04:15 PM PSTPasti ramai yang masih ingat mengenai penyanyi dangdut Amelina yang telah mengeluarkan album terakhirnya iaitu 'Cinta Oh Cinta' pada tahun 1998, dan kemudian berkahwin dengan seorang ahli perniagaan bernama Reduan Mahmood, pada 26 Mei 1999.

Malah berita perkahwinannya juga menjadi hangat apabila dia dan suaminya, Reduan Mahmood didenda RM600 setiap seorang oleh Mahkamah Syariah Kangar kerana berkahwin di Songkhla, Thailand tanpa kebenaran.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

UPDATE - SITI SAERAH DICERAI TALAK TIGA PADA ULANG TAHUN PERKAHWINAN

Posted: 02 Nov 2014 01:54 PM PSTMasihkah anda ingat dengan gosip yang baru-baru ini kami sampaikan mengenai adik kepada penyanyi popular yang khabarnya akan bercerai?

Artikel terdahulu:
Namun berita terkini yang berlegar di dunia hiburan tempatan nampaknya lebih hangat apabila artis terbabit iaitu Siti Saerah rupanya dikatakan telahpun bercerai talak tiga! Tiada sefahaman dikatakan menjadi punca penceraian itu yang jatuh pada ulang tahun perkahwinan mereka (27 Oktober).<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories