RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


BERTUNANG SEDERHANA - CHEF RIZ & SHIKIN MAEMBONG NIKAH DISEMBER

Posted: 05 Nov 2014 11:45 PM PSTAnak Datuk Chef Wan iaitu Chef Riz, 32, selamat bertunang dengan Shikin Maembong, 31, malam semalam dalam satu majlis serba sederhana. Majlis itu diadakan di kediaman keluarga perempuan di Jalan Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur.

Majlis yang awalnya hanya sekadar majlis merisik bertukar menjadi majlis pertunangan bagi pasangan ini.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TAHNIAH - AMYZA AZNAN TIMANG ANAK KETIGA

Posted: 05 Nov 2014 01:33 PM PSTJika kelmarin Zahid AF2 selamat menjadi bapa, semalam giliran Amyza Aznan pula menimang cahaya matanya di Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur.

Untuk makluman, bayi tersebut dilahirkan secara normal seberat 3.7 kilogram. Amyza telah memberi nama 'Ayden Andika Bin Khairil Izhar'.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SUSULAN GAMBAR KANDID : AMELINA BELUM BERTUDUNG, BAKAL BUAT COMEBACK - MAYA

Posted: 05 Nov 2014 12:49 PM PSTMasihkah anda ingat dengan gambar-gambar kandid yang kami siarkan baru-baru ini mengenai pertemuan Amelina dan Maya (Matahari) di Bangsar Shopping Centre (BSC)?

Ikhlasnya, bukan soal tudung yang mahu diketengahkan, tetapi pertemuan mereka yang kemungkinan mahu membuat album baru atau 'comeback'. Namun disebabkan tiada gambar Amelina terbaru, hanya gambar bertudungnya yang dapat dibuat bandingan dengan gambar kandid kami.

Artikel terdahulu:

"Setakat ini, memang benar dia akan membuat kemunculan kembali. InsyaAllah dia akan bekerjasama dengan komposer ini. Kami tidak mahu memaklumkan siapa komposer tersebut. InsyaAllah apabila semuanya selesai, kami akan khabarkan kepada semua. Apa-apa pun kita tunggu pengesahan daripada tuan empunya badan tidak lama lagi," ujar sumber terdekat dengan komposer yang dimaksudkan ini.
<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AKIBAT RINDUKAN ANAK - ROZANA MISBUN MENDERITA SELAMA 5 BULAN

Posted: 05 Nov 2014 11:34 AM PSTAir yang dicincang takkan putus! Begitu jugalah perasaan dan hati seorang ibu yang rindukan anaknya.

Kerinduan tersebut telah diluahkan oleh Rozana Misbun, 36, terhadap anak-anaknya yang kini di bawah jagaan Awie. Katanya, dia terlalu rindukan mereka hingga wajah anak-anaknya itu terbawa-bawa dalam mimpi.

"Hampir lima bulan saya menderita kerana terlalu rindukan anak-anak. Saya cuba hubungi mereka, tetapi nombor seperti tidak digunakan lagi. Sehinggakan hampir setiap hari saya mimpi berjumpa dengan mereka," ujarnya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories