RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


SUDAH BERHIJAB - REZEKI ROSMA AF1 MAKIN BERTAMBAH

Posted: 30 Nov 2014 06:46 PM PSTTahniah diucapkan buat Rosmayati Sidik atau Rosma AF1 yang sudah berhijab. Nampaknya Rosma makin manis bila mengenakan hijab berbanding penampilannya sebelum ini.

Malah dengar khabar, Rosma dan suaminya Khai AF1 kini sedang giat mempromosikan produk bagi menguruskan badan dan tenaga di Instagram dan juga di bazar sekitar Kuala Lumpur. Waahh... bertambah lagi rezeki mereka.

Apa-apapun, ayuh kita doakan moga pasangan suami isteri akan bertambah maju di masa hadapan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

5 GAMBAR TERKINI - KEMBAR SEPASANG NURUL SYUHADA YANG COMEL

Posted: 30 Nov 2014 06:30 PM PSTRagam terkini anak kembar sepasang Nurul Syuhada Nurul Ain dan suaminya Raja Amir Shah Raja Azwa yang pernah kami siarkan sebelum ini. Berita yang kami siarkan itu menjadi viral di internet apabila ramai yang kagum dengan Nurul kerana dikurnia kembar sepasang.

Nah... kini anak-anak mereka sudah memasuki usia lebih dua bulan (lahir pada 21 September). Mereka telah diberi nama Raja Abdul Mateen (lelaki) dan Raja Nour Emaan (perempuan). Memang sedap nama tu!

Ayuh kita lihat gelagat si kembar ni. Layannzz..!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

3 GAMBAR - DALAM GEMBIRA TIMANG BABY, JOHAN & OZLYNN TURUT BERSEDIH

Posted: 30 Nov 2014 02:12 PM PSTMeskipun mengakui gembira dengan kelahiran cahaya mata perempuan lima hari lalu, namun Johan Raja Lawak dan isterinya Ozlynn sebenarnya turut bersedih kerana kehilangan 'nenda' tersayang yang kembali kerahmatullah.

"Assalammualaikum semua.. pertama sekali saya nak ucapkan alhamdulillah dan syukur pada Allah SWT kerana telah mempermudahkan segala-galanya. Isteri saya telah pun selamat melahirkan puteri sulung dan merupakan anak ke empat kami pada 25hb November dengan berat 4.11kg.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR - ATILIA DAN SUAMI DIRAIKAN SELEPAS 3 BULAN NIKAH

Posted: 30 Nov 2014 01:34 PM PSTSatu majlis meraikan pengantin telah diadakan semalam oleh penyanyi jazz Atilia dan suaminya, Adam Sofian Mazlan di Dewan Perkasa, Wisma Perwira ATM Kuala Lumpur, selepas tiga bulan mereka bernikah.

Pada majlis malam itu, kira-kira 700 orang tetamu hadir termasuk tetamu kehormat, ibu Atilia sendiri iaitu Salamiah Hassan, Yasmin Hani dan Dynas Mokhtar.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories