RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


17 GAMBAR - SEKITAR PERTUNANGAN ZUL HUZAIMY & MISZ ERNA

Posted: 15 Dec 2014 05:08 PM PST"Alhamdulillah, selesai sempurna semuanya. majlis tunang aku dan dirinya yang tersayang Misz Erna. Terima kasih mak merestui diriku. Joy sayang mak. Terima kasih puteraku Awal Haziq yang sangat gembira bila diriku sudah berpunya. Buat allahyarham ayahanda Marzuki Yusie, moga ayah tenang dan bahagia di sisi Allah. Al-fatihah," begitulah kata-kata gembira Zul Huzaimy yang selamat bertunang dengan Misz Erna.

Untuk makluman, Zul Huzaimy yang bergelar duda sejak 2010 mempunyai seorang anak lelaki berusia 9 tahun bernama Awal Haziq.

Jom tengok gambar-gambar menarik majlis pertunangan mereka itu!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

3 GAMBAR - AKSI TERKINI CICO HARAHAP DAN TUNANGNYA FERNIE

Posted: 15 Dec 2014 04:17 PM PSTTentu anda semua masih ingat cerita tentang Cico Harahap, 36, atau nama sebenarnya Ezzaq Farrouq Harahap Jamaludin yang sudah bertunang dengan gadis bernama Fernnie Yong yang kami siarkan pada awal Januari lalu.

Artikel terdahulu:
Terkini, mereka berdua ditemui media ketika menyertai sesi mini bootcamp dan zumba anjuran Tuty D'adza di Leha Fitness, Taman Melati, Kuala Lumpur.

"Kami banyak berkongsi minat yang sama termasuklah dalam bidang kecergasan. Tapi setakat ini belum lagi ada perancangan nak kahwin.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

9 GAMBAR - SITI NURHALIZA RAI BIRTHDAY CUCU DI MALDIVES

Posted: 15 Dec 2014 02:56 PM PST"Birthday boy Ayden having good time in Maldives," demikian kata Dato' Siti Nurhaliza melalui IGnya.

Untuk info, jika baru-baru ini Siti meraikan kemenangannya di AIM21, terkini penyanyi popular negara itu telah terbang ke sebuah kepulauan yang indah terletak di lautan Hindi iaitu Maldives.

Khabarnya Siti dan suami ke sana adalah untuk meraikan hari ulang tahun kelahiran cucunya iaitu Ayden.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories