RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


CIPTA NAMA DI BRITAIN - ANAK MENDIANG LOGA MAKIN HANGAT

Posted: 02 Dec 2014 09:44 PM PSTKe mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi!

Kata pepatah ini amat bersesuaian sekali untuk anak kepada vokalis kumpulan Alleycats, mendiang Loga, iaitu Dasha Logan yang berjaya mencipta nama di Britain.

Lebih hangat, single terbaru nyanyiannya berjudul 'Cleverly' mendapat sambutan menggalakkan di sana. Ini kerana lagu tersebut telah berjaya menduduki tangga kedua dalam carta UK Soul.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

VIDEO & GAMBAR - GELAGAT ZIANA ZAIN DI TURKI

Posted: 02 Dec 2014 09:06 PM PSTSeronoknya Ziana Zain pergi melancong ke negara Turki bersama peminatnya yang ditaja oleh sebuah agensi pelancongan.

Bukan setakat peminatnya saja, malah Rizman Ruzaini pereka fesyen terkenal itu juga turut serta. Ziana dikatakan menyanyikan lagu 'Madah Berhelah' di negara tersebut.

Jom kita lihat gelagatnya di bumi Turki.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BUAT LAPORAN POLIS - ROZANA MISBUN DAKWA SIJIL NIKAH PALSU

Posted: 02 Dec 2014 07:58 PM PSTRozana Misbun isteri kepada Awie, 46, mendakwa sijil nikah mereka yang dikeluarkan oleh Pejabat Agama Daerah Bukit Mertajam, Pulau Pinang pada tahun 2005 adalah palsu.

Berhubung perkara tersebut, Rozana yang ditemani peguamnya iaitu Nor Azmi Mohd Arif telah membuat laporan polis di Balai Polis Butterworth sekitar pukul 3.30 petang semalam, selepas mendapatkan khidmat nasihat di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP) di Butterworth.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories