RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


5 GAMBAR - SALIMA HABIBI (AF4) LAHIRKAN BAYI LELAKI

Posted: 28 Jan 2015 08:42 PM PSTSalima Habibi atau Salima (AF4) telah selamat melahirkan anak pertamanya pada 26 Januari lalu. Bayi lelaki itu lahir secara normal pada jam 5.49 petang dan seberat 3.2Kg.

Artikel terdahulu:

Untuk info, anak tersebut adalah hasil perkahwinannya dengan Ustaz Syed Kadir.

Meskipun pada awal perkahwinan Salima bagai dihimpit kontroversi kerana menjadi isteri kedua, namun terkini hubungannya dengan madu dan anak tirinya dilaporkan amat baik dan bertambah erat.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

14 MAC 2015 TARIKH KAHWIN TERBARU HANEZ & ROMIE?

Posted: 28 Jan 2015 08:06 PM PSTTarikh perkahwinan antara Hanez Suraya dan tunangnya Romie Razin Adilha kemungkinan telah dipercepatkan.

Info terkini yang disampaikan melalui laman pembuat kad perkahwinan mereka ialah pada 14 Mac 2015.

Jika benar tarikh baru tersebut, maka ia bermakna info yang disampaikan sebelum ini iaitu akan kahwin enam bulan selepas bertunang termasuk info pada bulan Mei tinggal gosip semata-mata. Ya lah... kalau nak kahwin cepat apa salahnya yak tak?

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

IMPIAN JADI KENYATAAN - LISA SURIHANI SAH MENGANDUNG

Posted: 28 Jan 2015 02:44 PM PSTSelepas tiga tahun menunggu, akhirnya Lisa Surihani dan Yusry Abdul Halim bakal bergelar ibu bapa apabila teka-teki mengenai kehamilannya terjawab. Yusry tanpa berselindung telah mengesahkan kebenarannya gosip tersebut.

"Kami sudah berbincang mengenai perkara ini dan ya, dia sudah mengandung. Cuma ia masih terlalu awal dan sebab itu kami tidak mahu kecoh," kata Yusry.

Tambahnya, meskipun pelbagai teori timbul berikutan gosip tersebut kononnya dia dan Lisa berdiam diri kerana terikat kontrak eksklusif dengan stesen TV.

Belajar dukung baby - Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU 'QARI' PEGANG KEPALA: "DIA SAUDARA SAYA" - NEELOFA

Posted: 28 Jan 2015 02:16 PM PSTSetelah mendiamkan diri apabila teruk dihentam di laman sosial akibat isu kepalanya disentuh oleh seseorang yang dipercayai Qari, akhirnya pelakon dan pengacara, Neelofa tampil mempertahankan diri.

Sambil menyifatkan isu tersebut terlalu diperbesar-besarkan tanpa mengetahui kisah sebenar, Neelofa mendakwa, lelaki berkenaan adalah saudara kepada bapa saudaranya yang berasal dari Pakistan. Mereka bertemu ketika dia hadir ke majlis perkahwinan sepupunya baru-baru ini.

"Tindakan dia (Qari) memegang kepala saya bukan dengan niat tertentu sebaliknya ia secara spontan dan juga merupakan budaya masyarakat Pakistan menyapa sanak-saudara dan bertanya khabar.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories