RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GARA2 KES DADAH - ALBUM KOLEKSI 50 LAGU2 SLAM KINI TOP 10 ITUNES

Posted: 29 Jan 2015 02:44 PM PSTMemang agak susah untuk kita melihat album Melayu memasuki carta top 10 Itunes kerana sebelum ini hanya lagu Inggeris, Cina dan lain-lain sahaja yang memonopoli carta tersebut.

Bagaimanapun, dunia hiburan tempatan dikejutkan dengan kemampuan album koleksi 50 lagu-lagu slam yang menduduki carta nombor enam (6) semalam sebagai album Melayu paling top di Itunes (www.apple.com/my/itunes/charts/).

Selain album Slam, album Zikir Terapi Diri daripada Hafiz Hamidun turut tersenarai hari ini sebagai top 10 di carta Itunes.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - AKSI 'PIRATE & ASTRONAUT' ANAK NURUL WAHAB

Posted: 29 Jan 2015 02:03 PM PSTGambar dan aksi terkini newborn baby Nurul Wahab Depp yang diberi nama Raphael Depp yang dirakamkan oleh CAMORA ARTS berkonsepkan 'PIRATE THEME' dan 'ASTRONAUT THEME'.

Meskipun melalui pelbagai kepayahan sebelum dan ketika melahirkan Raphael, namun nampaknya Nurul makin bahagia dengan kelahiran anak keduanya bersama Eric itu.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

DAKWAAN MILIKI DADAH - ZAMANI MENGAKU TIDAK BERSALAH

Posted: 29 Jan 2015 01:45 PM PSTZamani Slam, 43, dan Nur Juliana Abdul Rani,32, mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret atas pertuduhan memiliki dan mengambil dadah.

Mereka berdua membuat pengakuan itu semalam selepas pertuduhan dibacakan kepada mereka di hadapan Majistret Ayuni Izzaty Sulaiman.

Mengikut pertuduhan, penyanyi yang popular dengan lagu Gerimis Mengundang itu dan Nur Juliana didakwa bersama-sama dalam milikan mereka dadah jenis heroin anggaran berat 1.20 gram di sebuah rumah di Jalan Enggang Timor 1, Taman Keramat dekat sini, pada 12.30 malam, 21 Januari 2015.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories