RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


23 TAHUN DALAM SENI - AC MIZAL BAKAL PUNYAI STESEN TV SENDIRI

Posted: 17 Feb 2015 06:53 PM PST"Dalam dunia perniagaan ini, kita sentiasa buat benda yang kita selalu arif. Saya sudah ada hotel di Danok dan Bali. Sekarang masanya untuk saya punyai stesen TV pula," ujar AC Mizal mengenai projek TV sendiri yang sedang diusahakannya.

Difahamkan, stesen TV online itu adalah yang pertama di Malaysia dan akan beroperasi sekitar Mac ini.

"Saya mendapat idea untuk membuka stesen TV online ini selepas 23 tahun saya terlibat dalam dunia hiburan dan ingin memberi peluang kepada bakat baru.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

10 GAMBAR & VIDEO - AKSI PRE WEDDING ZUL HUZAIMY, ANAK & ERNA

Posted: 17 Feb 2015 02:58 PM PSTAksi menarik Zul Huzaimy dan bakal isterinya, Nur Ernawati Mohamad Nor (Erna) dalam sesi foto pre-wedding mereka. Lebih menarik, anak zul iaitu Awal Haziq turut dibawa bersama bagi menjalani penggambaran tersebut.

Untuk info, Zul dan Erna akan melangsungkan pernikahan mereka pada 20 Februari ini (Jumaat) setelah mengikat tali pertunangan Disember lalu.

Selamat berbahagia diucapkan buat mereka!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TAHNIAH - ELLY MAZLIEN DAN LIZA HANIM HAMIL

Posted: 17 Feb 2015 02:01 PM PSTAlhamdulillah dan tahniah diucapkan buat dua artis berbakat besar iaitu Elly Mazlien dan Liza Hanim yang kini dilaporkan hamil.

Elly Mazlein disahkan hamil anak sulung (satu bulan satu minggu), manakala Liza Hanim pula hamil anak keempat dan kini usia kandungannya sudah masuk 11 minggu.

"Assalamualaikum sayang, alhamdulillah akak 'pregnant'. 'Gestational age' satu bulan dua minggu. Doakan akak ya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories