RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


24 GAMBAR - SEKITAR MAJLIS HARI LAHIR ANAK MEMEY

Posted: 07 Feb 2015 10:22 PM PSTMajlis Majlis Hari Jadi anak memey iaitu Mohamed Darwisz Hakim (Awish) yang berlangsung di Taman Layang Layang Kepong bertemakan 'racer'.

"Alhamdulillah selesai majlis #awishzturns2 .. Memang tak menang tangan melayan semua yg hadir.. Tq byk2..ampun maaf klu ada yg terkurang ye..️️ Nasib baik kita serahkn pd yg pakar @thephotolicious utk rakam segala kenangan manis hari ni.. Tq," tulis Memey melalui IGnya.

Untuk info, Memey kelihatan cantik dengan pakaian serba putih di majlis tersebut. Paling menarik, Abby Abadi turut hadir memeriahkan suasana bersama 'kekasih' hatinya. Heh.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR - FARID KAMIL & KELUARGA MELAWAT JINS SHAMSUDIN

Posted: 07 Feb 2015 09:49 PM PSTJika sebelum ini, Persatuan Seniman Malaysia telah melawat Jins Shamsudin, terkini Farid Kamil dan keluarganya pula menziarah Seniman veteran tersebut yang sememangnya menjadi idola pada ramai pelakon.

"Alhamdulillah Kesihatan Beliau berada pada tahap yang sempurna pada Usia Beliau. Beliau mampu menukar gaya penulisan dari Kanan ke tangan Kiri dengan begitu baik sekali. Saya kagum dengan cara hidup Islam yang di amalkan oleh beliau. Sangat Mudah," tulis Farid di laman IGnya.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories