RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


ISU BERSOSIAL & MABUK - ZUL ARIFFIN SEKADAR LAYAN PEMINAT

Posted: 20 Oct 2014 01:11 AM PDTTidak timbul isu mabuk atau bersosial dengan wanita seksi. Malah tujuan dia bergambarpun hanya sekadar memenuhi permintaan peminat yang memintanya berbuat begitu!

Begitulah jawapan Zul Ariffin mengenai dakwaan dia mabuk dan bersosial dengan wanita seksi di sebuah kelab di Pulau Langkawi, Kedah, baru-baru ini.

"Ketika kejadian saya sedang menonton persembahan live band di sebuah kelab dan disapa oleh wanita berkenaan untuk mengambil gambar dan saya sekadar memenuhi permintaannya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

8 GAMBAR MENARIK - KEKASIH ANAK CHE TA?

Posted: 19 Oct 2014 05:44 PM PDTFuhhh... memang amat menarik bila anak Che Ta iaitu Ammar Effendy bergambar dengan seorang gadis bernama Diyanah Nadia sambil tangannya 'baik punya hinggap'. Menurut laporan, gadis tersebut dikatakan sebagai kekasih anak kesayangan Rozita Che Wan.

Tambah mereka, beberapa gambar tersebut telah dihantar melalui emel dan diambil dari IG di mana gadis manis berhijab itu baru sahaja menyambut hari lahir ke-16. Waahhh, untung Ammar!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GOSIP FAUZI NAWAWI DENGAN MIERA LEYANA - HATI LISDAWATI TERLUKA

Posted: 19 Oct 2014 04:23 PM PDTHati isteri mana yang tidak terluka apabila timbulnya gosip hangat mengenai sang suami bermain cinta dengan wanita lain. Demikianlah halnya dengan isteri Fauzi Nawawi, 41, iaitu Lisdawati, 36, yang tergores hati gara-gara khabar angin hubungan mesra suaminya dengan aktres Miera Leyana.

Bagaimanapun, Fauzi atau nama sebenarnya Mohd Fauzi Mohd Nawawi, 41, rasa terkilan dengan khabar angin tersebut dan memberitahu bahawa dia tidak pernah menjalinkan sebarang hubungan mesra dengan Miera. Katanya, dia sedar perbezaan umur antaranya dengan pelakon itu dan sama sekali tidak melakukannya.

"Beza umur kami 20 tahun dan saya percaya dia mempunyai lebih ramai pilihan selain saya. Gosip ini sememangnya mengarut. Ia telah membuatkan perasaan isteri saya terluka.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

MESKIPUN PERNAH SAKIT PARU-PARU BOCOR - NIK AHMAD FARHAN JUARA DA'I MUSIM KEDUA

Posted: 19 Oct 2014 04:00 PM PDTDa'i musim kedua akhirnya sampai kepenghujung apabila pelajar Pendidikan Islam dan Pengajian al-Quran, Universiti Malaya, Nik Ahmad Farhan Nik Muhammad, 24, muncul sebagai juara. Beliau berjaya mengalahkan dua finalis lain melalui program Pendakwah Milenia terbitan TV3 itu.

Untuk info, Nik Ahmad Farhan, berjaya menewaskan penuntut Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Ahmad Izzhar Ahmad Nazrui, 22 dan pelajar Usuluddin, Universiti Yarmouk , Jordan, Ammar Ismail, 25.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories