RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


DIDAKWA LANGGAR KONTRAK - ZIZAN RAZAK DISAMAN SETENGAH JUTA RINGGIT

Posted: 13 Nov 2014 05:01 AM PSTGara-gara didakwa melanggar kontrak pengurusan artis yang ditandatanganinya, Zizan Razak akhirnya disaman oleh bekas pengurusnya iaitu Marina Juki lebih setengah juta ringgit.

Untuk info, saman terhadap Zizan itu telah difailkan di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur 6 November lalu. Marina akan diwakili peguam Harjit Singh Sandhu dan Wan Norliyana

Ia difailkan selepas Marina dari Wire Fame Entertainment Sdn Bhd mendapati Zizan, 30, melanggar syarat kontrak apabila dia bekerjasama dengan syarikat lain sedangkan dia masih mempunyai perjanjian dengan Wire Fame hingga 5 Mei 2015.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

9 GAMBAR - AKSI TERKINI BABY 'ZAREEF NUFAEL', ANAK ZAHID AF2

Posted: 12 Nov 2014 11:14 PM PSTJika sebelum ini, Zahid AF2 hanya kongsikan 2 foto bayinya secara sipi-sipi sahaja, tetapi kali ini lebih banyak aksi dan gaya bayi bernama 'Zareef Nufael' itu dipertontonkan untuk peminatnya.

Untuk info, bayi Zahid dan Sarah Julifa itu lahir seberat 3.5 kilogram di Dewan Bersalin Muslimah, Taman Sunway, Batu Caves, Selangor pada 4 November lalu.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

6 GAMBAR - WAJAH TERKINI ANAK ALLY ISKANDAR & FARAH LEE

Posted: 12 Nov 2014 01:45 PM PSTGambar terkini anak Ally Iskandar dan Farah Lee bernama 'Maream Esabel' yang lahir pada 7 Ogos lalu.

Apa yang menarik, Maream kelihatan makin tembam sekarang dan wajahnya seakan 'Korean look'. Yalah... dah ibunya dulu bertahun belajar kat Korea dan banyak makan makanan di sana. Heh.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - LEPAS LAHIRKAN KEMBAR SEPASANG, NURUL SYUHADA TERIMA 'MASTER DEGREE UM'

Posted: 12 Nov 2014 01:11 PM PSTTahniah diucapkan buat pengacara TV3 Nurul Syuhada Nurul Ain yang baru-baru ini telah lulus cemerlang dan mendapat Master Degree dalam Sarjana Sains (Sains, Teknologi & Kelestarian) dari Universiti Malaya, Kuala Lumpur.

Nampaknya, rezeki Nurul makin murah selepas melahirkan anak kembar sepasang September lalu. Khabarnya, Nurul menghadiri Konvo tersebut ketika masih berpantang tetapi diberi sedikit kelonggaran oleh petugas UM.

"It's my name! Alhamdulliah, pass with distinction! All praise to Allah SWT!," demikian kata Nurul.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories