RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


RAHSIA 21 TAHUN - ZARINA ZAINUDDIN AKHIRNYA DEDAH WAJAH SUAMI & MADU

Posted: 04 Jan 2015 11:04 PM PSTSetelah ditangguhkan kerana banjir, kini pelakon Zarina Zainuddin tampil mendedahkan wajah suami dan madunya yang hampir 21 tahun dirahsiakan. Nah... sekarang barulah tiada rahsia lagi! Heh.

Untuk makluman, suami Zarina bernama Datuk Seri Dr. Abdul Raihan Wan Jaafar dan mereka nikah ketika usia Zarina 22 tahun. Seperti yang kita sedia maklum, Zarina merupakan isteri kedua kepada Datuk Seri Dr. Abdul Raihan dan madunya bernama Datin Seri Noorhasimah Mohd. Noor.

Menurut Zarina, sebelum hasratnya yang ingin berkahwin dengan Datuk Seri Dr. Abdul Raihan, dia sendiri telah pergi meminta izin daripada isteri pertamanya.

Madu Zarina - Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GEGAR VAGANZA AKHIR - AYAI (ILLUSI) RANGKUL RM100,000

Posted: 04 Jan 2015 01:35 PM PSTPenyanyi kumpulan Illusi yang pernah popular sekitar awal 90-an, Ayai diumumkan sebagai juara pertandingan akhir program Gegar Vaganza yang diadakan secara langsung di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil, semalam.

Dengan kemenangan itu, Ayai berjaya membawa pulang wang tunai sejumlah RM100,000 dan sebuah trofi.

Ternyata, lagu Jangan Kau Rayu (Rahim Maarof) dan Semangat Lamina (Lefthanded) serta Kalau Aku Kaya (berduet dengan Rahmad) membawa tuah kepada Ayai. Ia sekaligus berjaya menewaskan lima peserta akhir lain iaitu Ifa Raziah, Fazli Zainal, Haleeda, Rahmad (Mega) dan Mamat Exist.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories