RSS

Nuffnang

borak kosong

sumber :-

borak kosong


Gila, Restoran Ini Hanya Menyajikan Menu Dari Alat Kelamin

Posted: 12 Mar 2014 09:00 AM PDT

Warga China mempunyai kepercayaan bahwa memakan kelamin binatang dapat meningkatkan performa seksualiti laki-laki dan perempuan dewasa. Maka tidak menghairankan apabila sebuah restoran yang menyajikan menu kelamin yang dibuka sejak tahun 2006 di Dongshisitiao, Beijing ini selalu ramai.

Warga China memang sejak lama dikenal sebagai penikmat makanan eksotik, dan jelas-jelas restoran ini memang menyasar segmen tersebut.

Makanan dari Kelamin Kuda
Menu ini berbahan dasar alat kelamin kuda

Alat kelamin yang dijadikan menu makanan di restoran yang bernama Guolizhuang ini amat bermacam-macam misalnya alat kelamin kambing, sapi, kuda, kucing, anjing, harimau dan kera. Dan apabila ingin mendapatkan khasiat lebih, pengunjung boleh memesan alat kelamin mentah yang disajikan seperti sushi.

Menu Makanan dari Kelamin Kera
Sushi ini berbahan alat kelamin kera

Kerana menu yang eksotik ini, maka pihak restoran hanya memperkenankan orang dewasa saja yang boleh masuk dan memakan menu-menu di restoran ini. Remaja-remaja berusia dibawah 18 tahun dilarang masuk apalagi memakan makanan-makanan ini kerana dikhuatirkan boleh mempengaruhi hormon-hormon mereka.

Berapa harga menu sajian eksotik ini? Misalnya, untuk menikmati menu yang dipercaya paling spesial iaitu kelamin harimau maka Anda harus memesan beberapa bulan sebelumnya dan menyiapkan wang minimal US$ 1.500 . Oleh kerana itu sebahagian besar pengunjung restoran ini adalah para pegawai atau bos-bos di perusahaan-perusahaan di China.
(China News)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories