RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


11 GAMBAR - 'MARIAM ISABEL' NAMA ANAK ALLY ISKANDAR & FARAH LEE

Posted: 18 Aug 2014 09:57 PM PDTAlly Iskandar dan Farah Lee hari ini mengumumkan bahawa nama anak perempuan mereka yang lahir pada 7 Ogos lalu ialah 'Mariam Isabel'. Namun tidak dapat dipastikan dengan tepat ejaan nama akhirnya sama ada Isabel atau Isabelle.

Pengumuman tersebut dibuat oleh mereka berdua melalui program Wanita Hari ini, terbitan TV3. Apa yang menarik, Farah dilihat mengalirkan air mata ketika Ally mengucapkan terima kasih kepadanya kerana melahirkan 'Mariam'.

Istimewa untuk anda, jom kita lihat wajah penuh anak Ally dan Farah.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

10 GAMBAR - MESKIPUN COMOT, SITI NURHALIZA TETAP COMEL

Posted: 18 Aug 2014 02:54 PM PDTGambar Datuk Siti Nurhaliza yang sempat meluangkan masa beriadah dengan menyertai larian 'The Color Run' di ibu negara pada pagi Ahad lalu. Walaupun comot dicalit dan dibaling dengan pelbagai warna, namun Siti nampaknya masih lagi comel. Heh.

"Berjaya habiskan larian (jalan) sejauh 5km... pulang dgn penuh bangga," ujar Siti melalui IGnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

MASIH TERIMA RAWATAN - ISTERI MAZIDUL AKMAL SIDEK ENGGAN ULAS

Posted: 18 Aug 2014 02:18 PM PDTJika sebelum ini ada yang melaporkan bahawa personaliti TV3 iaitu Mazidul Akmal Sidek tenat di hospital akibat serangan strok pada Julai lalu, terkini beliau dilaporkan beransur pulih.

Bagaimanapun, bekas pengacara 999 itu dikatakan masih dirawat di Pusat Perubatan Pantai, Bangsar, Kuala Lumpur. Namun entah mengapa, sumber rapat personaliti itu enggan mendedahkan keadaan kesihatannya secara terperinci.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories