RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


3 GAMBAR - AKIM PERGI UMRAH BERSAMA 'GELFREN'

Posted: 12 Jan 2015 06:34 PM PSTWaahhh... boleh tahan Akim ni bergurau mengenai 'girlfriend'. Kami fikir Stacy yang ikut Akim ke Tanah Suci Mekah tadi... rupa-rupanya ibu tersayang.

Meskipun gagal melayakkan diri ke peringkat akhir Anugerah Juara Lagu (AJL), namun rezeki manusia siapa tahukan? Menjejakkan kaki ke Tanah Suci sebenarnya satu hadiah lebih besar daripada Allh SWT buat Akim.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KES REBUT RAMLI MS - ALYAH PERNAH KENA TOLAK DI HOTEL?

Posted: 12 Jan 2015 02:32 PM PSTAda yang memberi kata-kata semangat dan ada juga yang mengutuk Alyah berikutan pendedahan dan penafian cerita 'kahwin' melibatkan suaminya Ramli MS.

"#throwback semoga diberi peluang untuk aku ke sana lagi. Hanya Dia yang Maha mengetahui," demikian ujar Alyah melalui entry terbarunya di Instagram.

Entry yang berbentuk video itu memaparkan kenangan dia melakukan umrah di Mekah. Peliknya, gambar dia berdua atas katil dengan Ramli MS semalam sudah dipadam (delete).

Mungkihkah Alyah memberi pembayang yang dia rindukan Mekah dan mahu ke sana untuk berdoa bagi menenangkan fikiran?<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

BERTUNANG FEBRUARI INI - HAFIZ SUIP AKUI SUDAH MERISIK

Posted: 12 Jan 2015 01:03 PM PSTJika baru-baru ini hanya kami yang melaporkan bahawa Penyanyi Mohd Hafiz Suip 25, telah melangsungkan majlis merisik secara senyap-senyap, tetapi pada 27 Februari ini, satu majlis pertunangan pula akan diadakan.

Difahamkan, majlis tersebut bakal diadakan di Hotel Pullman Kuching, Sarawak;

Artikel terdahulu:"Sebelum ini upacara merisik telah diadakan di rumah bakal tunang saya di Kuching, Sarawak pada 21 Disember tahun lalu.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories