RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


17 GAMBAR - KEMERIAHAN MAJLIS AQIQAH BAYI CHE TA & ZAIN SAIDIN

Posted: 07 Jan 2015 07:20 PM PSTSekitar majlis Aqiqah Aaisyah Dhia Rana, bayi Rozita Che Wan, 42, dan Zain Saidin, 31, yang berlangsung malam tadi di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur.

Selain dihadiri oleh kaum keluerga, ia turut dihadiri oleh rakan artis seperti Ziana Zain, Ryzal Jaafar, Dafi dan Fazly Zainal.

"Kehadiran Aaisyah dalam kehidupan kami suami isteri sangat bermakna. Aaisyah lambang cinta kami.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR - BILA TENGKU PUAN PAHANG TERPERANGKAP DALAM LIF

Posted: 07 Jan 2015 07:05 PM PSTEntah di mana silapnya, sebaik menonton Teater Sirah Rasullullah Tahajjud Cinta, Tengku Puan Pahang Tunku Azizah Maimunah Iskandariah telah terperangkap di dalam lif Istana Budaya.

Bagaimanapun, beliau tidak keseorangan. Pada masa kejadian beliau bersama-sama anak-anaknya serta pelakon terkenal Umie Aida yang turut berada di dalam lif tersebut.

Lif tersebut berjaya dipulihkan semula 20 minit kemudian selepas anakda sulungnya Tengku Hasanal Shah campur tangan memperbetulkan sistem elektrik.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

PENDAPAT USTAZ ZUL HAMAT - LAMARAN HAIRUL UNTUK HANIS BOLEH PESONG AKIDAH

Posted: 07 Jan 2015 06:47 PM PSTMasihkah anda ingat dengan isu lamaran Hairul Azreen terhadap Hanis Zalikha melalui pentas akhir Gegar Vaganza yang disiarkan secara langsung di Astro Ria?

Ini adalah pendapat pakar motivasi Ustaz Zulkefli Hamat, 41, yang menyifatkan cara Hairul melamar kekasihnya Hanis bertentangan dengan nilai Islam dan budaya masyarakat Melayu.

Lebih teruk,cara tersebut juga boleh menjatuhkan maruah wanita yang dilamar itu sekiranya perhubungan tersebut mempunyai masalah satu hari nanti.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories