RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


14 GAMBAR - AIDIL ZAFUAN KINI SAH SUAMI ZAREMA ZAINAL

Posted: 13 Mar 2014 10:10 PM PDTAkhirnya, Aidil Zafuan sah menjadi suami kepada Zarema Zainal dengan hanya sekali lafaz dalam majlis pernikahan serba sederhana hari ini.

Tahniah diucapkan. Semoga rumahtangga yang dibina kekal hingga ke akhir hayat hendaknya. Amin.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

NIKAH SAH - PERKAHWINAN RAISUDDIN & SITI TAK PERLU BUBAR

Posted: 13 Mar 2014 05:58 PM PDTPermohonan untuk membubarkan perkahwinan antara penyanyi tahun 80-an, Raisuddin Hamzah, 58, dan isteri keduanya, Siti Fatimah Suberi, 27, tujuh tahun lalu ditolak oleh Mahkamah Tinggi Syariah Selangor.

Untuk makluman, permohonan memfaraqkan perkahwinan itu dilakukan oleh bapa mertua Raisuddin, Suberi Abdullah.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KES ROGOL - ZATUL 'REDA' MOHD MENTOR BEBAS

Posted: 13 Mar 2014 02:58 PM PDT"Biar Allah sahaja yang tentukan. Saya tak tahu nak cakap apa lagi dah dan saya tidak mahu lagi komen berhubung perkara ini," demikian kata peserta program realiti tv Mentor musim keenam, Zatul atau nama sebenarnya Noor Nazatul Farahin, 25.

Dia mengakui terkejut dengan kenyataan Juara Mentor keempat iaitu Mohd Izwan Mohd Nor, 28, yang mengesahkan dirinya bebas daripada tuduhan merogol. Malah Mohd juga mengatakan kesnya itu telah diklasifikasikan sebagai No Further Action (NFA) yang bermaksud tiada tindakan selanjutnya oleh pihak polis.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories