RSS

Nuffnang

:: MYARTIS.COM ::

sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


VIDEO & FOTO - PUTERI BALQIS BAKAL JADI ARTIS ANTARABANGSA

Posted: 17 Dec 2014 03:17 PM PSTSiapa sangka selepas berjaya membawa pulang trofi Pelakon Wanita Terbaik Anugerah Skrin dan dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik Asia di Asian Television Awards 2014 (ATA 2014), di Singapura baru-baru ini, Puteri Balqis telah dilamar oleh Walt Disney Asia Tenggara termasuk penerbit Amerika dan Australia.

Perkara tersebut didedahkan sendiri oleh bapanya, Azizi Aziz, yang turut gembira dengan perkembangan baik untuk anaknya itu.

"Selain saluran Disney, kami juga disapa oleh beberapa penerbit filem dari Amerika Syarikat dan Australia dan meminta kami menghubungi mereka semula untuk perbincangan lanjut," ujarnya dipetik sebagai berkata.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

5 GAMBAR - AKSI 'HANGAT' HETTY SARLENE BERSAMA MAT SALLEH

Posted: 17 Dec 2014 02:34 PM PSTJika anda masih ingat pada Januari lalu, pelakon Singapura yang pernah popular melalui drama bersiri Sembilu Kasih, Hetty Sarlene tiba-tiba bikin panas apabila tampil seksi berbanding imej sebelumnya.

Artikel terdahulu:
Terkini, artis yang kembali ke negara asalnya iaitu di Singapura dilihat amat bahagia dengan kekasih barunya seorang jejaka mat salleh.

Malah bukan setakat bahagia, tetapi agak intim apabila fotonya bersama boyfriend mat salleh tersebut dikongsinya melalui Instagram.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan

Categories